ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Πιστολίδι» με μπαράζ πακέτων καθημερινά στην Ελλάκτωρ

08:20 - 19 Ιουλ 2018 | ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
«Πιστολίδι» με μπαράζ πακέτων καθημερινά στην Ελλάκτωρ
Συνεχίζεται καθημερινά το «πιστολίδι» των μετόχων των δύο αντιμαχόμενων πλευρών στην Ελλάκτωρ, καθώς όσο πλησιάζει η ώρα της… αλήθειας, και της γενικής συνέλευσης στις 25 Ιουλίου, τόσο εντείνεται η αγωνία.

Καθημερινά τα πακέτα στο ελληνικό χρηματιστήριο δίνουν και παίρνουν, με την πλευρά των αδερφών Καλλιτσάντση να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, έχοντας κάνει εντυπωσιακό ντεμαράζ, αιφνιδιάζοντας την άλλη πλευρά.

Η πλευρά των αδερφών Καλλιτσάντση έχει συγκεντρώσει πλέον ένα (ατόφιο) ποσοστό κοντά στο 28%, έχοντας διαθέσει μάλιστα 46 εκατ. ευρώ μέσα σε λίγες εβδομάδες από τότε που ξεκίνησε ο «πόλεμος».

Χθες, έλαβαν χώρα τρία πακέτα στην Ελλάκτωρ, συνολικά 500 χιλ. μετοχών, τα οποία έγιναν στα 2,10 ευρώ, ήτοι λίγο υψηλότερα από το κλείσιμο της μετοχής που ήταν στα 2,03 ευρώ.

Η συνολική αξία των τριών πακέτων ήταν 1,05 εκατ. ευρώ, ενώ αφορά το 0,28% των μετοχών του ομίλου. Σύμφωνα με πληροφορίες όμως, τα χθεσινά πακέτα έγιναν από την… άλλη πλευρά, την πλευρά των κ.κ. Λ. Μπόμπολα και Δ. Κούτρα. Μάλιστα, η Ελλάκτωρ διακίνησε συνολικά το 2ο μεγαλύτερο τζίρο της αγοράς ήτοι 3,31 εκατ. ευρώ, ενώ έκανε τον 4ο μεγαλύτερο όγκο με 1,58 εκατ. τεμάχια.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.