ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ελλάκτωρ ώρα μηδέν-Η γενική συνέλευση κρίνει το μέλλον της

08:46 - 25 Ιουλ 2018 | ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Ελλάκτωρ ώρα μηδέν-Η γενική συνέλευση κρίνει το μέλλον της
Σήμερα το απόγευμα αναμένεται η μεγάλη μάχη για το μέλλον της Ελλάκτωρ, του μεγαλύτερου κατασκευαστικού ομίλου της χώρας.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι πραγματοποιείται η επαναληπτική γενική συνέλευση στην οποία θα κριθεί ποια από τις δύο πλευρές των μετόχων (αδερφοί Καλλιτσάντση ή Δημ. Κούτρας – Λεων. Μπόμπολας) θα αναλάβει τη διοίκηση της εταιρείας.

Υπενθυμίζεται πως με ένα μπαράζ αγορών κατά τον τελευταίο ενάμισι μήνα, συνολικού ύψους άνω των 45 εκατ. ευρώ, η πλευρά Καλλιτσάντση, που ηγείται της πρωτοβουλίας Change4Ellaktor, υπερδιπλασίασε το ποσοστό που ελέγχει στον κατασκευαστικό όμιλο. Σήμερα κατέχει άμεσα άνω του 27%, με την πλευρά Κούτρα – Μπόμπολα κοντά στο 21%.

Το αποτέλεσμα της σημερινής γενικής συνέλευσης, όπου θα τεθούν σε ψηφοφορία οι προτάσεις της κάθε πλευράς για το νέο διοικητικό συμβούλιο, θα κριθεί από τους υπόλοιπους μετόχους της Eλλάκτωρ.

Η σημερινή συνέλευση είναι πιθανώς η σημαντικότερη μάχη στον πόλεμο που έχει ξεσπάσει εδώ και χρόνια μεταξύ των δύο πλευρών των βασικών μετόχων της Eλλάκτωρ και ο οποίος κορυφώθηκε τους τελευταίους μήνες.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.