ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

J&P Αβαξ: Κατασκευάζει ξενοδοχείο της Χανδρής στη Θεσσαλονίκη

12:52 - 07 Μαϊ 2007 | ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Tην υπογραφή της Σύμβασης για την κατασκευή του έργου «Κατασκευή Ξενοδοχείου 5 αστέρων στη Θεσσαλονίκη - Β' Φάση – Οικοδομικές και Η/Μ Εργασίες», συνολικής αξίας 9,05 εκατ., ανακοίνωσε η J&P Αβαξ. Η σύμβαση οποία υπεγράφη στις 4/5/2007 μεταξύ της εταιρείας ξενοδοχεία Χανδρή (Ελλάς) και της ΕΤΕΘ, θυγατρικής κατά 100% της J&P Αβαξ. Το ξενοδοχείο, δυναμικότητας 403 κλινών, κατασκευάζεται σε ιδιόκτητο οικόπεδο της εταιρείας Χανδρή συνολικής επιφάνειας 4.516,64 τμ, δυτικά του κέντρου της Θεσσαλονίκης, στην πρώην βιομηχανική περιοχή και σε επαφή με το εμπορικό τμήμα του Λιμανιού.

Εχει μέτωπο σε τρεις δρόμους, την οδό 26ης Οκτωβρίου, την Ανδρέου Γεωργίου και την Ερμιόνης. Η συνολική επιφάνεια του κτιρίου είναι 27.231 τμ και αναπτύσσεται σε τρία υπόγεια, το ισόγειο και έξι ορόφους δωματίων. Το δεύτερο και τρίτο υπόγειο έχουν σχεδόν αποκλειστική χρήση ως χώροι στάθμευσης (201 θέσεις). Ηδη με προηγούμενη εργολαβία κατασκευάζεται ο φέρων οργανισμός του κτιρίου (Α’ Φάση).

Το αντικείμενο της παρούσας Σύμβασης Β’ Φάσης περιλαμβάνει:

Σε ότι αφορά στα Οικοδομικά έργα, την κατασκευή όλων των όψεων του κτιρίου, των εσωτερικών τοίχων πλήρωσης που ορίζουν τα δωμάτια, των επιχρισμάτων και των επενδύσεων δαπέδων και οροφών.

Σε ότι αφορά στις Η/Μ εγκαταστάσεις, περιλαμβάνεται η Ύδρευση, η Αποχέτευση, η Πυρόσβεση, ο Κλιματισμός, η Θέρμανση, ο Εξαερισμός, οι Ηλεκτρικές εγκαταστάσεις Ισχυρών και Ασθενών ρευμάτων, η εγκατάσταση δικτύων για την λειτουργία Κολυμβητικών Δεξαμενών και η εγκατάσταση Καυσίμου Αερίου.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.