ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Υπογραφή σύμβασης για έργο του ΟΣΕ αξίας 150,5 εκ. Euro

18:24 - 07 Μαϊ 2007 | ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Η ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΕ υπέγραψε σύμβαση για το έργο: Κατασκευή Υποδομής της Νέας Διπλής Σιδηροδρομικής Γραμμής στο τμήμα Κιάτο Ροδοδάφνη από χ.θ. 28+000 έως χ.θ. 67+870 και από Χ.Θ. 79+000 έως Χ.Θ. 91+500 (με σήραγγες Δερβενίου, εκτός σήραγγας Αιγίου, αξίας 150.542.000 εκ. ευρώ.
Αντικείμενο του έργου είναι η κατασκευή της υποδομής της Νέας Σιδηροδρομικής Γραμμής Υψηλών Ταχυτήτων και η αποκατάσταση του Τοπικού Οδικού Δικτύου. Πιο συγκεκριμένα τα έργα που θα εκτελεστούν είναι:
- η κατασκευή των χωματουργικών έργων της σιδηροδρομικής γραμμής σε όλο της το μήκος αυτής,
- οι αναγκαίες εργασίες για την απόδοση στην κυκλοφορία όλων των οδών καθώς και των οδικών τμημάτων που εξυπηρετούν την κυκλοφορία της Νέας Εθνικής Οδού,
- οι απαραίτητες Σιδηροδρομικές Γέφυρες,
- όλα τα απαραίτητα μικρά τεχνικά έργα,
- οι αναγκαίες προσωρινές παραλλαγές της γραμμής για την κατασκευή των έργων,
- τα έργα αποχέτευσης-αποστράγγισης καθώς και η αποκατάσταση του τοπικού αρδευτικού δικτύου, όπου αυτό διακόπτεται από τις εργασίες κατασκευής της Σιδηροδρομικής Γραμμής,
- οι σήραγγες στην περιοχή του Δερβενίου και συγκεκριμένα, τέσσερα στόμια εισόδου και εξόδου και δύο υπόγεια τμήματα μήκους 592,50μ. και 464μ. αντίστοιχα. Επίσης προβλέπεται η κατασκευή ενός cut & cover στην περιοχή του Καθαρονερίου.
Η προθεσμία εκτέλεσης του έργου είναι 30 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.