ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γνωστοποίηση αποφάσεων της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης

10:48 - 21 Μαϊ 2007 | ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Ανακοινώνεται από την εταιρεία ΜΟΧΛΟΣ ΑΕ, ότι την 18η Μαΐου 2007 πραγματοποιήθηκε η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της στην οποία παρέστησαν 6 μέτοχοι, εκπροσωπούντες το 55,29% του μετοχικού της κεφαλαίου. Κατά τη Συνέλευση συζητήθηκαν και ελήφθησαν αποφάσεις επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης ως ακολούθως:
1) Εγκρίθηκαν παμψηφεί ήτοι με ποσοστό 100% των παρισταμένων μετοχών και ψήφων οι ατομικές και ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις της εταιρικής χρήσης που έληξε την 31/12/2006 καθώς και οι σχετικές εκθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών.
2) Μετά την ψήφιση του Ισολογισμού η Γενική Συνέλευση απήλλαξε με ποσοστό 100% των παρισταμένων μετοχών και ψήφων το Διοικητικό Συμβούλιο και τους ελεγκτές από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως για τα πεπραγμένα και την εν γένει διαχείριση για την εταιρική χρήση 2006.
3) Στη συνέχεια εγκρίθηκε με ποσοστό 100% των παρισταμένων μετοχών και ψήφων η εκλογή ως Τακτικού Ορκωτού Ελεγκτή του κ. Γεωργίου Παρασκευόπουλου με ΑΜ Σ.Ο.Ε.Λ 11851, της Ελεγκτικής εταιρείας GRANT THORNTON A.E και ως αναπληρωματικού του κ. Βασιλείου Καζά με ΑΜ Σ.Ο.Ε.Λ 13281, της ίδιας ως άνω εταιρείας, καθώς επίσης εγκρίθηκε και η αμοιβή τους.
4) Δεν συζητήθηκε η εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Η θητεία του παρόντος Διοικητικού Συμβουλίου λήγει την 23/6/2009.
5) Εγκρίθηκε με ποσοστό 100% των παρισταμένων μετοχών και ψήφων η χορήγηση αδείας σύμφωνα με το άρθρο 23 παρ. 1 ΚΝ 2190/1920 σε μέλη του Δ.Σ ή και σε διευθυντές αυτής να μετέχουν σε Δ.Σ, σε διευθύνσεις εταιρειών που επιδιώκουν παρόμοιους με την εταιρεία σκοπούς ή να ασκούν ατομικά, για ίδιο λογαριασμό, πράξεις που εμπίπτουν στους σκοπούς της εταιρείας.
6) Εγκρίθηκε με ποσοστό 100% των παρισταμένων μετοχών και ψήφων ειδική άδεια κατ'' άρθρα 23α παρ.2 και 24 ΚΝ 2190/1920 για τη σύναψη συμβάσεων μεταξύ της εταιρείας και μελών του Δ.Σ για την καταβολή πάσης φύσεως αμοιβών και παροχών σε μέλη του Δ.Σ ή συγγενείς αυτών, καθώς και για τη σύναψη συμβάσεων με ιδρυτές της εταιρείας ή εταιρείες ιδίων μετοχικών συμφερόντων σχετικά με την αγορά μετοχών. Ειδικότερα η Γ.Σ καθόρισε ως συνολικό ύψος αμοιβής αποζημιώσεων για συμβατική παροχή υπηρεσιών, ως και αμοιβών βάσει ειδικής σχέσεως μισθώσεως εργασίας ή εντολής (βάσει του άρθρου 24 του ΚΝ 2190/1920) σε μέλη του Δ.Σ, το ποσό του ενός εκατομμυρίου διακοσίων χιλιάδων ευρώ εξουσιοδοτώντας το Δ.Σ να καθορίσει τον επιμερισμό του παραπάνω ή του τυχόν μικρότερου ποσού που θα διατεθεί για το σκοπό αυτό.
7) Στη συνέχεια η Γενική Συνέλευση αποφάσισε με ποσοστό 100% των παρισταμένων μετοχών και ψήφων, εκπροσωπούντων ποσοστό 55,29% του μετοχικού κεφαλαίου να παρέχει την άδεια για σύσταση κοινοπραξιών ως και εταιρειών, των οποίων κύριοι μέτοχοι ή μέλη της διοίκησης αυτών, είναι ιδρυτές ή κύριοι μέτοχοι ή συγγενείς α'' και β'' βαθμού των μελών του Δ.Σ της εταιρείας ΜΟΧΛΟΣ ΑΕ.
8) Τέλος ο Πρόεδρος της Συνέλευσης αναφέρθηκε στη μέχρι σήμερα πορεία της εταιρείας και ενημέρωσε τους μετόχους για τους μελλοντικούς στόχους και επιδιώξεις αυτής. Καταλήγοντας εξέφρασε την ικανοποίησή του και τις ευχαριστίες του προς τα μέλη του Δ.Σ, καθώς και προς τους συνεργάτες και το προσωπικό της εταιρείας για τις καταβληθείσες προσπάθειές τους.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.