ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με «ταχύτητα» 5.000 μονάδων...

10:17 - 01 Ιουν 2007 | ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Στα μονοπάτια που οδηγούν στις 5.000 μονάδες θα βαδίσει σήμερα η Σοφοκλέους, καθώς η θετική ψυχολογία που επικρατεί στις διεθνείς αγορές επηρεάζει και τη δική μας. Η περίοδος ολοκλήρωσης των εταιρικών αποτελεσμάτων ολοκληρώθηκε και παράλληλα ξεκίνησαν οι τοποθετήσεις σε εκείνες της εταιρείες που εμφανίζουν σημαντικούς ρυθμούς ανάπτυξης.

Σημειώνεται πως σήμερα αλλάζει ο τρόπος διαπραγμάτευσης των εταιρειών που είναι στην κατηγορία των ειδικών χαρακτηριστικών και στην κατηγορία της επιτήρησης. Θα διαπραγματεύονται από τις 12:30 έως τις 13:30.

Πρέπει πάντως να τονιστεί πως σήμερα διαπραγματεύονται χωρίς το μέρισμα οι μετοχές της Εθνικής Τράπεζας (1 ευρώ ανά μετοχή) και της Motor Oil (0,95 ευρώ ανά μετοχή) και ίσως επηρεαστεί η πορεία της αγοράς.

Eurocorp
Οι ευρωπαϊκές αγορές αναμένεται να ανοίξουν υψηλότερα σήμερα λόγω της θετικής ψυχολογίας, ενώ η εγχώρια αγορά πιθανότατα θα ακολουθήσει την τάση.

Proton Bank
Οι ευρωπαϊκές αγορές εκτιμάται πως θα ανοίξουν υψηλότερα σήμερα με τους επενδυτές να εστιάζουν το ενδιαφέρον τους στα στοιχεία που θα ανακοινωθούν στις ΗΠΑ. Στην εγχώρια αγορά η ψυχολογία παραμένει καλή, ωστόσο οι επενδυτές ίσως «κλειδώσουν» κάποια από τα χθεσινά κέρδη.

Marfin/Egnatia
Η αγορά εκτιμάται πως θα συνεχίσει να διαπραγματεύεται σε θετικό έδαφος ακολουθώντας τις διεθνείς αγορές.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.