ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέα έργα 5,6 εκατ. ευρώ για Έδραση

14:55 - 20 Ιουν 2007 | ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Πέντε νέες συμβάσεις για την κατασκευή ισάριθμων έργων, ο συνολικός προϋπολογισμός των οποίων ξεπερνά τα 5,6 εκατ. ευρώ υπέγραψε η Έδραση.

 

 Τα πέντε νέα έργα, που θα κατασκευαστούν όλα στην περιοχή της Αττικής, είναι τα εξής:

- Νέο κτίριο Hondos Center στην Γλυφάδα: εργασίες αντιστηρίξεων με τη μέθοδο των αλληλοτεμνόμενων πασσάλων, με προϋπολογισμό 1,570 εκατ. ευρώ.

-  Κ. & Ι. Θεραπιώτης – Εργασίες σε οικόπεδο στον Πειραιά: εργασίες εκσκαφών κι αντιστηρίξεων, και κατασκευή στεγανολεκάνης και φέροντος οργανισμού, σε οικόπεδο επί της Ακτής Κονδύλη και Δερβενακίων, συνολικού προϋπολογισμού 1,500 εκατ. ευρώ.

- Νέο πενταόροφο κτήριο της Διογένης Α.Ε., στην οδό Αμφιθέας : εργασίες εκσκαφών κι αντιστηρίξεων στο οικόπεδο όπου θα ανεγερθεί το νέο κτήριο 5 ορόφων με 7 υπόγεια στην Αθήνα (Αμφιθέας και Ραιδεστού), συνολικού συμβατικού αντικειμένου 1,400 εκατ. ευρώ.

- Σκοπευτής Ανώνυμη Εμπορική Εταιρεία Αστικών Ακινήτων και Λιμενικών Εκμεταλλεύσεων: εργασίες εκσκαφών κι αντιστηρίξεων στο οικόπεδο επί της Λεωφ. Ποσειδώνος 12, στο Ελληνικό, με συνολικό προϋπολογισμό 652.000 ευρώ.

- Νέο κτήριο της Διογένης Α.Ε. στην Λεωφόρο Συγγρού: εκσκαφές κι αντιστηρίξεις σε οικόπεδο όπου θα γίνει προσθήκη κατ' επέκταση νέας οικοδομής 6 ορόφων, με προϋπολογισμό εργασιών 540.000 ευρώ.
Με την υπογραφή των πέντε νέων συμβάσεων, το ανεκτέλεστο υπόλοιπο των έργων της εταιρείας προσεγγίζει τα υψηλά επίπεδα των 170 εκατ. ευρώ.

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.