ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στη διεθνή έκθεση επενδυτών ακινήτων MIPIM η Μηχανική

16:27 - 13 Μαρ 2006 | ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Στη διεθνή έκθεση επενδυτών ακινήτων MIPIM (Marche International des Professionnels de l' Immobillier) που πραγματοποιείται από 14 έως 17 Μαρτίου στο Palais des Festivals των Κανών της Γαλλίας συμμετέχει για δεύτερη χρονιά η Μηχανική.
Στην έκθεση MIPIM, που θεωρείται η κορυφαία διεθνής έκθεση για επαγγελματίες του real estate, συμμετέχουν εκατοντάδες εκθέτες εκπροσωπώντας πάνω από 70 χώρες, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν σημαντικές επαφές και συνεργασίες στην ανάπτυξη και διαχείριση ακινήτων. Η Μηχανική προβάλλει στην διεθνή έκθεση τα εξής έργα: I. Εμπορικό Κέντρο "Αθηνά", Οδησσός.
Το Εμπορικό Κέντρο "Αθηνά" στο κέντρο της Οδησσού που από την έναρξη λειτουργίας του, το Φθινόπωρο του 2004, έχει αποτελέσει σημείο αναφοράς στα δρώμενα της τοπικής κοινωνίας. Το κέντρο, συνολικής επιφάνειας 30.000 τ.μ., περιλαμβάνει 162 χώρους καταστημάτων, πολυκαταστημάτων και γραφείων με παρουσία πολλών τοπικών και πολυεθνικών εταιρειών και επιχειρήσεων. II. Μικτό Εμπορικό & Οικιστικό Συγκρότημα "Αρτεμις", Κίεβο.
Το Μικτό Συγκρότημα Κατοικιών, Γραφείων και Καταστημάτων "Aρτεμις" κοντά στις όχθες του Δνείπερου ποταμού στα ανατολικά προάστια του Κιέβου. Το συγκρότημα Aρτεμις, συνολικής επιφάνειας 50.000 τ.μ., περιλαμβάνει δύο επίπεδα επιφάνειας 6.000 τ.μ. με καταστήματα και χώρους ψυχαγωγίας και 2.000 τ.μ. με χώρους γραφείων. Πάνω από το εμπορικό τμήμα κατασκευάζονται δύο πύργοι 6 και 20 ορόφων αντίστοιχα, επιφάνειας 22.500 τ.μ., με 198 διαμερίσματα εμβαδού από 60 έως και 120 τ.μ. έκαστο. III. Οικιστικό και Ψυχαγωγικό Πάρκο "Δελφίνια", Οδησσός.
Το Οικιστικό και Ψυχαγωγικό Πάρκο "Δελφίνια" στην Οδησσό της Ουκρανίας. Πρόκειται για ένα πρότυπο μικτό συγκρότημα στα παράλια της Μαύρης Θάλασσας το οποίο καταλαμβάνει έκταση 200 στρεμμάτων. Θα αποτελείται από 28 κτήρια, έξι διαφορετικών τύπων που θα καταλαμβάνουν συνολική δομήσιμη επιφάνεια 202.180 τ.μ. IV. Μικτό συγκρότημα "Chimki" στη Μόσχα.
Σε οικόπεδο 20.000 τ.μ. στη Ρωσική πρωτεύουσα η Μηχανική σχεδιάζει την κατασκευή ενός συγκροτήματος μικτής χρήσης που θα περιλαμβάνει τρεις πύργους συνολικής δομήσιμης επιφάνειας 131.000 τ.μ. Το συγκρότημα θα περιλαμβάνει υπερσύγχρονο ξενοδοχείο και χώρους για επαγγελματικές χρήσεις.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.