ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Κλειδώνει» το deal Ελλάκτωρ- Intrakat για την ΑΚΤΩΡ

14:56 - 25 Μαρ 2023 | ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
«Κλειδώνει» το deal Ελλάκτωρ- Intrakat για την ΑΚΤΩΡ
Στην τελική ευθεία βρίσκεται σύμφωνα με τις πληροφορίες το deal για την εξαγορά της ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ από την Intrakat, με τη συνολική προσφορά να ξεπερνά τα 215 εκατομμύρια ευρώ.

Όπως σημειώνουν σχετικές πληροφορίες, οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες. Εξάλλου, χθες τόσο η Intrakat όσο και η Ελλάκτωρ επιβεβαίωσαν τις πληροφορίες για διερευνητικές επαφές και για την ύπαρξη μη δεσμευτικής επιστολής προθέσεως (Letter of Intent).

H Intrakat ανακοίνωσε στο Χρηματιστήριο πως είχε καταθέσει έγγραφη πρόταση στην Ελλάκτωρ και ανέμενε την απάντησή της, ενώ από την πλευρά της η Ελλάκτωρ είχε επιβεβαιώσει πως το βράδυ της Πέμπτης ότι έγινε αποδέκτης μη δεσμευτικής επιστολής προθέσεως εξαγοράς της θυγατρικής της ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ από την Ιντρακάτ Α.Ε.

Με την ολοκλήρωση της συμφωνίας, πρόκειται να δηµιουργηθεί ο δεύτερος ισχυρότερος «πόλος» στον κατασκευαστικό κλάδο, πίσω µόνο από τον όµιλο ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ.

Παράλληλα, η συμφωνία δημιουργεί και έναν νέο μεγάλο πόλο στις κατασκευές εταιρείες με συνολικό ανεκτέλεστο έργο κοντά στα 4,5 δισ. ευρώ και μεγάλο μερίδιο αγοράς στον τομέα των υποδομών.

Τελευταία τροποποίηση στις 15:50 - 25 Μαρ 2023
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.