ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επιβεβαιώνει η Lamda για δικαστική διαμάχη με Μηχανική

10:48 - 20 Νοε 2007 | ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Στα δικαστήρια θα λύσουν τις διαφορές τους η Lamda Development και η Μηχανική με αφορμή την αποτίμηση και την ποιότητα των εργασιών που εκτελέστηκαν από τη δεύτερη στην κατασκευή του εμπορικού κέντρου Mediterannean Cosmos στην Θεσσαλονίκη (Πυλαία ΑΕ). Το «R» είχε αναφερθεί στο θέμα με άρθρο του στις 16 Νοεμβρίου.

Όπως αναφέρει η Lamda σε ανακοίνωσή της μεταξύ της εταιρείας ΠΥΛΑΙΑ Α.Ε. (θυγατρικής της Lamda Development) και της κατασκευαστικής εταιρείας Μηχανική υφίστανται διαφωνίες σχετικά με την αποτίμηση και την ποιότητα των εργασιών που εκτελέστηκαν από τη Μηχανική  όπως επίσης και σχετικά με τον υπαίτιο της σημαντικής υπέρβασης των συμβατικών προθεσμιών αποπεράτωσης των εργασιών στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos της Πυλαίας.

Για μέρος μόνο των αξιώσεών της η ΠΥΛΑΙΑ Α.Ε. έχει ασκήσει μέχρι σήμερα ενώπιον των αρμοδίων δικαστηρίων σχετικές αγωγές συνολικού ύψους 15,6 εκατ. ευρώ, ενώ έχει ήδη ζητήσει και επιτύχει την κατάπτωση 24 εγγυητικών επιστολών συνολικού ύψους 6,9 εκατ. ευρώ.  

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.