ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Απάντηση σε επιστολή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

12:39 - 23 Σεπ 2008 | ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Σε απάντηση της από 22 Σεπτεμβρίου 2008 με αριθμό πρωτ. 4460 επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, σχετικά με δημοσίευμα στις 19 Σεπτεμβρίου 2008 του ηλεκτρονικού τύπου αναφορικά με είσοδο στρατηγικών επενδυτών στην Εταιρεία, στα πλαίσια της έγκαιρης και έγκυρης ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού, όπως αυτή απορρέει από το άρθρο 2 της απόφασης 5/204/2000 του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιγοράς, έχουμε να δηλώσουμε τα εξής :
Κατά τη 2η Επαναληπτική της Εκτακτης Γενικής Συνέλευσης της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ Α.Τ.Ε. η οποία πραγματοποιήθηκε στις 19.09.2008, οποία και ανεβλήθη μετά από αίτημα βασικού μετόχου της για τις 3 Οκτωβρίου 2008, δεν υπήρξε καμμία επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την είσοδο στρατηγικών επενδυτών στην Εταιρεία.
Μετά το πέρας αυτής, σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το ανωτέρω θέμα, ανεφέρθη από τον Πρόεδρο και Δ/ντα Σύμβουλο κ. Κων/νο Κούτλα ότι συζητά με επιχειρηματίες την προοπτική να αναλάβουν το ρόλο των στρατηγικών επενδυτών.
Οι συζητήσεις συνεχίζονται παρ' όλο το αρνητικό χρηματιστηριακό κλίμα που έχει προκύψει ξαφνικά.
Σε περίπτωση που οι διαπραγματεύσεις καταλήξουν είναι πιθανόν η δραστηριότητα της Εταιρείας να επεκταθεί, που εξάλλου είναι και ένα από τα θέματα της 2ης Επαναληπτικής της Εκτακτης Γενικής Συνέλευσης της Εταιρείας.
Αμέσως μόλις υπάρξει κάποιο προσύμφωνο με συγκεκριμένο επενδυτή, η Εταιρεία θα προβεί άμεσα σε αναλυτική ενημέρωση προς το επενδυτικό κοινό μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.