ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βράβευση της TETRA PAK για καινοτομία

14:32 - 30 Μαϊ 2013 | ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ
Η TETRA PAK βραβεύτηκε για τη συνεχή καινοτομία της στον κλάδο της συσκευασίας.

Η Tetra Pak η κορυφαία εταιρεία λύσεων επεξεργασίας και συσκευασίας τροφίμων στον κόσμο, τιμήθηκε πρόσφατα από την DuPont με το Βραβείο Συνεχούς Καινοτομίας που απονεμήθηκε για πρώτη φορά φέτος στο πλαίσιο του εορτασμού των 25 χρόνων του προγράμματός της.

Με το Βραβείο Συνεχούς Καινοτομίας διακρίθηκαν εταιρείες που έχουν λάβει πέντε ή περισσότερα Βραβεία Καινοτομίας στη Συσκευασία κατά τη διάρκεια των 25 χρόνων που απονέμονται τα βραβεία DuPont. Η βράβευση αυτή αποτελεί σημαντική διάκριση για την Tetra Pak παγκοσμίως, καθώς αναγνωρίζει όχι μόνο τον ηγετικό ρόλο της εταιρείας στον κλάδο της Συσκευασίας, αλλά και τη συνέπειά της σε πελάτες και καταναλωτές, με τη σταθερή προσφορά καινοτόμων προϊόντων από την ίδρυση της.

Με αφορμή τη βράβευση, ο αντιπρόεδρος του τμήματος Ανάπτυξης & Λειτουργίας Υπηρεσιών της Tetra Pak, κ. Michael Grosse, δήλωσε: «Από την ίδρυση της εταιρείας έως και σήμερα, η Tetra Pak καινοτομεί σταθερά με στόχο την ασφάλεια των τροφίμων και τη διάθεσή τους σε καταναλωτές σε όλο τον κόσμο. Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι για το βραβείο αυτό, με το οποίο αναγνωρίζεται η προσπάθειά μας, ενώ δεσμευόμαστε να παραμείνουμε καινοτόμος εταιρεία στον τομέα της συσκευασίας».

Τα διεθνή Βραβεία DuPont για την Καινοτομία στη Συσκευασία αποτελούν τον παλαιότερο θεσμό του κλάδου που στόχο έχει την επιβράβευση της καινοτομίας και της αποτελεσματικής συνεργασίας σε όλα τα στάδια της αλυσίδας παραγωγής. Κάθε χρόνο, μια ανεξάρτητη επιτροπή από διακεκριμένες προσωπικότητες απονέμει τα βραβεία με κριτήριο την αριστεία των εταιρειών στην καινοτομία, τη βιωσιμότητα και τη μείωση κόστους/απορριμμάτων.

Τελευταία τροποποίηση στις 14:39 - 10 Ιουν 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.