• ΓΔ: 00
 • FTSE/ΧΑ LARGE CAP0
 • FTSE ΧΑ MID CAP0
 • Τζίρος0
 • €/$ 0 €/£ 0
  BTC 0 ETH 0 XRP 0
0
0
 • Nasdaq00%
 • S&P 50000%
 • CAC 4000%
 • DAX00%
 • FTSE 10000%
 • Nikkei 22500%

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

Τη σημασία του ψηφιακού μετασχηματισμού για την ελληνική επιχειρηματικότητα επισήμανε, χθες, κατά την εισαγωγική του τοποθέτηση ο επικεφαλής της Dell Technologies για την Ελλάδα, την Κύπρο και την Μάλτα, κ. Aleksander Preradovic, στο πλαίσιο διεθνούς Forum τεχνολογίας που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.

H Data Communication ενισχύει τη στενή συνεργασία της με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, επιβραβεύοντας για 6η συνεχή χρονιά τους φοιτητές του τμήματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Οικονομική και Επιχειρησιακή Στρατηγική».

Η Cisco ανακοινώνει την επαναλειτουργία του γραφείου της στην Κύπρο και τοποθετεί ως επικεφαλής τον Βασίλη Ερωτοκρίτου, στέλεχος με σημαντική εμπειρία στην αγορά Πληροφορικής, ο οποίος θα αναφέρεται στον Αντώνη Τσιμπούκη, Γενικό Διευθυντή για Ελλάδα, Κύπρο, Πορτογαλία και Μάλτα. 

Η Profile Software διακρίθηκε για τις καινοτόμες λύσεις της για τον Χρηματοοικονομικό τομέα, σε παγκόσμιο επίπεδο. Η εταιρεία έχει χαρακτηριστεί ως ‘One to Watch’ στην Ευρώπη βάσει της επιχειρηματικής αριστείας από τα European Business Awards, που αποτελούν έναν από τους μεγαλύτερους και παλαιοτέρους διεθνείς διαγωνισμούς επιχειρηματικότητας.

Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, τα ταξίδια, την κακομεταχείριση στις παραλίες και την αυξημένη χρήση για φωτογραφίες και αναρτήσεις στα social media, το φθινόπωρο είναι η εποχή που κλασικά οι περισσότεροι από εμάς σκεφτόμαστε να αντικαταστήσουμε το παλιό μας κινητό.

Το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας, ο μεγαλύτερος και ιστορικότερος πάροχος ενέργειας στην Ελλάδα, εμπιστεύτηκε την Data Communication ως στρατηγικό συνεργάτη στον συνεχή ψηφιακό του μετασχηματισμό.

Την εφαρμογή ScanHRMS της Epsilon HR επέλεξε η Regency Entertainment για να καλύψει τις ανάγκες μισθοδοσίας, ωρομέτρησης και διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού της. Η “all-in-one” προσέγγιση της πλατφόρμας ScanHRMS αποδείχθηκε για άλλη μια φορά αποτελεσματική, επιτυγχάνοντας την άρτια ενδοεπικοινωνία και ομαλή παράλληλη λειτουργία όλων των τμημάτων που συμμετέχουν στην Διαχείριση Ανθρωπίνου Δυναμικού.

 

Η «PROFILE SYSTEMS & SOFTWARE Α.Ε.» γνωστοποιεί, ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας κατά τη συνεδρίαση αυτού της 14ης Οκτωβρίου 2019 εξέλεξε σε αντικατάσταση και για το υπόλοιπο της θητείας του παραιτηθέντος Εκτελεστικού Μέλους κας. Αικατερίνη Φιλιππή, τον κ. Ευάγγελο Αγγελίδη, Διευθυντή Οικονομικών Υπηρεσιών της Εταιρείας.

 

Η SAP Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας ανακοινώνει την αναβάθμιση του Βασίλη Τσαμαντάνη, ενός ικανού στελέχους με μακρόχρονη εμπειρία, στη θέση του Digital Business Services Director SAP Ελλάδος, Κύπρου, Μάλτας. Προτεραιότητα της εταιρείας είναι η συνεχής επαγγελματική ανάπτυξη των εργαζομένων της, με στόχο να παραμένει στο επίκεντρο των εξελίξεων και να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία προς τους πελάτες της.   

Την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου έως 163.200 ευρώ ενέκρινε, μεταξύ άλλων, η Γενική Συνέλευση της «Entersoft», η οποία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής.

Αιφνιδιασμό σε όλη την αγορά έχει φέρει η μεγάλη πίεση που ασκείται τελευταία στη μετοχή της MLS, μιας εταιρείας με πρωτοπορίες στην καινοτομία και με καλές περγαμηνές γενικά στον τομέα υψηλής τεχνολογίας που δραστηριοποιείται.

Η Profile Systems & Software, κατ' εφαρμογή της κείμενης νομοθεσίας και της από 3/10/2019 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, στο πλαίσιο της ορθής, έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού γνωστοποιεί την επανέναρξη  του προγράμματος αγοράς ιδίων μετοχών, το οποίο ανεστάλη δυνάμει της από 09.09.2019 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, σε εφαρμογή της από 11.05.2018 απόφασης της ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Εταιρείας. 

 

Μετά από μια επιτυχημένη διαδρομή ως CEO της Microsoft για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα, η κα. Πέγκυ Αντωνάκου προχωράει στο επόμενο βήμα στην καριέρα της, αποχωρώντας από την Microsoft.

 

σελίδα 1 από 31
Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman