ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μάθε πώς θα δώσεις αξία στο παλιό σου smartphone

14:56 - 15 Οκτ 2019 | ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ
Μάθε πώς θα δώσεις αξία στο παλιό σου smartphone
Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, τα ταξίδια, την κακομεταχείριση στις παραλίες και την αυξημένη χρήση για φωτογραφίες και αναρτήσεις στα social media, το φθινόπωρο είναι η εποχή που κλασικά οι περισσότεροι από εμάς σκεφτόμαστε να αντικαταστήσουμε το παλιό μας κινητό.

Το θέμα είναι να έχουμε επιλογές, καλές τιμές, αλλά και την ευκαιρία να αξιοποιήσουμε το παλιό μας κινητό για το καλό της τσέπης μας και να μην το στείλουμε χωρίς κανένα όφελος στην ανακύκλωση.

smartpublic

Πώς; Εμείς βρήκαμε 2 τρόπους που δίνουν τη δυνατότητα αξιοποίησης της παλιάς σου συσκευής προς όφελος της νέας. Όπως λέει και το… ρητό «Πρώτα ζούμε και μετά γράφουμε». Είμαστε λοιπόν σε θέση να μεταφέρουμε την εμπειρία μας και να σας παρουσιάσουμε τις νέες υπηρεσίες των Public που, εγγυημένα, θα σας λύσουν τα χέρια. Πάμε να τις δούμε αναλυτικά:

Trade & Save

Τι θα έλεγες λοιπόν εάν μπορούσες να πουλήσεις το παλιό σου smartphone στο κατάστημα από το οποίο είσαι έτοιμος να προμηθευτείς τον αντικαταστάτη του; Στα καταστήματα Public μπορείς! Με την υπηρεσία Trade & Save, τα Public αγοράζουν την παλιά σου συσκευή (υποστηρίζονται… αμέτρητα μοντέλα) και πραγματοποιούν την αντίστοιχη έκπτωση στο νέο σου smartphone.

trade

Πήγαμε και το εφαρμόσαμε στην πράξη. Το μόνο που χρειάζεται πρακτικά για να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία, είναι το να έχεις την παλιά σου συσκευή σε λειτουργική κατάσταση και χωρίς σπασίματα. Για να πας προετοιμασμένος στο κατάστημα μπορείς να δεις λεπτομέρειες καθώς και τις νέες συσκευές που υποστηρίζονται, εδώ.

Mobile Check

Αν πάλι δυσκολεύεσαι να αποχωριστείς την παλιά σου συσκευή αλλά σκέφτεσαι κάποια στιγμή στο μέλλον να την πουλήσεις, με την υπηρεσία Mobile Check των καταστημάτων Public, μπορείς να ελέγξεις τη λειτουργία του παλιού σου smartphone, και παράλληλα να πάρεις ένα πιστοποιητικό καλής λειτουργίας από τους ειδικούς.

Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορείς να την πουλήσεις σε καλύτερη τιμή εάν το επιθυμείς, ούτως ώστε να εξοικονομήσεις χρήματα για την νέα σου αγορά. Η υπηρεσία Mobile Check διατίθεται σε δύο εκδόσεις («απλή» και «plus») στα 9,99 και 19,99 Ευρώ και περιλαμβάνει έλεγχο οθόνης, ήχου, αισθητήρων, κουμπιών, κάμερας, συνδεσιμότητας, μπαταρίας (και αλλαγής της), λογισμικού, έλεγχο εσωτερικού κ.α.

Περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείς να δεις εδώ.

Και μην ξεχνάς ότι όλα τα νέα μοντέλα smartphone από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές όπως Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi βρίσκονται στα Public, μαζί με μία μεγάλη ποικιλία σε αξεσουάρ (θήκες, ακουστικά, κάρτες μνήμης, powerbanks κ.τλ.) καθώς και μοναδικές υπηρεσίες και εξειδικευμένο service που βρίσκεται δίπλα σου σε κάθε ανάγκη. Ανακάλυψε τες και ετοιμάσου για την επόμενη high tech αγορά σου!

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.