ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Orange Be Global : Υποστήριξη φιλανθρωπικών ιδρυμάτων με επίκεντρο το παιδί

16:43 - 18 Ιαν 2021 | ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ
Orange Be Global : Υποστήριξη φιλανθρωπικών ιδρυμάτων με επίκεντρο το παιδί
Ένα τόνο φρέσκα πορτοκάλια απέστειλε η «Orange Be Global» σε τρία πολύ σημαντικά φιλανθρωπικά ιδρύματα που έχουν ως αποστολή την προστασία των παιδιών και των οικογενειών τους. Πρόκειται για «Το Χαμόγελο του Παιδιού», την «Κιβωτό του Κόσμου» και τον «Ξενώνα Ελπίδα». Στόχος της μεγαλύτερης και αρχαιότερης εξαγωγικής εταιρίας προϊόντων εσπεριδοειδών της Ελλάδας, να καλύψει μέρος των ετήσιων αναγκών σε πορτοκάλια αυτών των τριών πολύ σημαντικών φιλανθρωπικών οργανισμών. Η κίνηση της «Orange Be Global» για προσφορά φρέσκου φρούτου, πλούσιου σε θρεπτικά συστατικά και κυρίως σε βιταμίνη C, κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική, ειδικά τώρα που η θωράκιση της υγείας των παιδικών οργανισμών -αλλά και των συνοδών τους- είναι κρίσιμη, ενόψει της χειμερινής περιόδου.

Αυτή τη στιγμή, ο Ξενώνας του Συλλόγου Ελπίδα προσφέρει φιλοξενία 25 οικογένειες από την περιφέρεια, των οποίων τα παιδιά κάνουν θεραπείες στην Ογκολογική μονάδα παίδων «ΕΛΠΙΔΑ-Μαριάννα Βαρδινογιάννη». Συγκεκριμένα φιλοξενούνται 40 ενήλικες συνοδοί και 25 παιδιά.

Η Κιβωτός του Κόσμου, διαθέτει σπίτια ολοήμερης φιλοξενίας στα οποία διαμένουν περί τα 230 παιδιά, ενώ το κέντρο ημέρας της Αθήνας εξυπηρετεί 310 οικογένειες με 400 παιδιά προσφέροντας σίτιση, ψυχολογική, νομική υποστήριξη, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, εκπαίδευση, οικονομική ενίσχυση και κατάρτιση.

Τέλος, Το Χαμόγελο του Παιδιού, διαθέτει 14 σπίτια φιλοξενίας παιδιών σε όλη την Ελλάδα, με πολύ υψηλές ανάγκες σε όλα τα είδη. Άλλωστε η «Orange Be Global» υποσχέθηκε και στα τρία φιλανθρωπικά ιδρύματα ότι θα επαναλάβει την υποστήριξή της.

Η «Orange Be Global» είναι η μεγαλύτερη εξαγωγική επιχείρηση χυμού στην Ελλάδα, με εγκαταστάσεις και εμπορικά γραφεία σε Ελλάδα, Αίγυπτο, Βραζιλία και Ολλανδία, που καλύπτουν εμπορικά και τις πέντε ηπείρους. Συνολικά το επιχειρηματικό Group «Orange Be Global» πουλά 150.000 τόνους φρέσκου χυμού πορτοκάλι σε 92 χώρες, επιτυγχάνοντας επεξεργασία φρούτων 365 ημέρες το χρόνο. Εκτός από το πορτοκάλι και τα συναφή εσπεριδοειδή, η «Orange Be Global» επεξεργάζεται επίσης ρόδι, σταφύλι και ντομάτα ενώ το επόμενο της project αφορά τον ανανά και το μάνγκο.

orange

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.