ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα σημεία «συλλογής» των κλειδιών της εστίασης

19:15 - 09 Φεβ 2021 | ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ
Τα σημεία «συλλογής» των κλειδιών της εστίασης
Αύριο, Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου, και ώρα 10:00-12:00 η Ένωση Εστιατορίων και Συναφών Αττικής προχωρά σε μια συμβολική διαμαρτυρία, παραδίδοντας τα «κλειδιά» της εστίασης σε περιοχές της Αττικής.

Αναλυτικά οι περιοχές:

  • Αθήνα, κέντρο, εστιατόριο Παλαιά Ιθάκη Αγίας Φιλοθέης 2, Μοναστηράκι
  • Αιγάλεω, εστιατόριο Δεκαράκι Αγίας Λαύρας 3
  • Αρτέμιδα, Λούτσα μεζεδοπωλείο Το Αρχοντικό Λ. Βραυρώνος 12
  • Γκάζι, café patisserie Candy Cat Περσεφόνης 59
  • Διόνυσος, Δροσιά, Αμυγδαλέζα, Αγ. Στέφανος Ταβέρνα, Ο Πιπινιός Πέππα 1, Σταμάτα
  • Ερυθραία, Coffee Bar Cargo Ελευθερίου Βενιζέλου και Στροφυλίου 65
  • Κηφισιά, μεζεδοπωλείο Σαλματάνης Συγγρού 18
  • Μαραθώνας, Ψαροταβέρνα Ο Ψαράς Λ. Ποσειδώνος 3, Αγ. Παντελεήμων
  • Μέγαρα Cafe Bistrot Pochette Σαρανταπόρου 6
  • Νέα Μάκρη, All Day Resto Bar Seacret Λ. Ποσειδώνος 18

Σύσκεψη Επαγγελματικού Επιμελητηρίου με τη συμμετοχή Βατόπουλου

Παράλληλα, μία κλειστή διάσκεψη με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων για το σήμερα και το αύριο των επαγγελματιών και των επιχειρήσεων, μέσα σε αυτήν την πολύ δύσκολη συγκυρία που ζούμε λόγω της πανδημίας πραγματοποιήθηκε χθες στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Με πρωτοβουλία του προέδρου του επιμελητηρίου, Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχε το μέλος της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων για την αντιμετώπιση του κορονοϊού στην Ελλάδα, καθηγητής Μικροβιολογίας, Άλκης Βατόπουλος.

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του επιμελητηρίου, ήταν η πρώτη φορά που οι εκπρόσωποι τόσων κλάδων είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με εκπρόσωπο της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων και να παραθέσουν τις δικές τους απόψεις, άμεσα, για το σοβαρό ζήτημα της διαχείρισης της πανδημίας.

Αίτημα των κλάδων, προς το επιμελητήριο, είναι να συνεχίσει την προσπάθεια, προς την κυβέρνηση, ώστε να διευρυνθούν τα μέτρα στήριξης, και τώρα αλλά και μετά την λήξη της πανδημίας.

Ο κ. Βατόπουλος, άκουσε τους εκπροσώπους των κλάδων που παρέθεσαν τις ειδικές τους απόψεις, δεσμεύτηκε ότι θα μεταφέρει τις απόψεις τους στην Επιτροπή Λοιμωξιολόγων, εξήγησε με απλά λόγια διάφορα σημεία που δεν είναι κατανοητά στο ευρύ κοινό, εξέφρασε την στήριξη του στην λειτουργία του Click in Shop και κατέθεσε την προσωπική του άποψη ότι οι θέσεις των επαγγελματιών και των επιχειρήσεων θα πρέπει να φτάνουν και στην Επιτροπή Λοιμωξιολόγων.

Ο κ. Χατζηθεοδοσίου δήλωσε ότι άμεσα θα υποβάλει αίτημα στις αρχές του υπουργείου Υγείας ώστε να αξιοποιηθεί αυτούς ο δίαυλος επικοινωνίας προς όφελος της κοινωνίας, της υγείας και της οικονομίας.

Τελευταία τροποποίηση στις 19:20 - 09 Φεβ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.