ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βιολογικό Χωριό: Ανανεώθηκε το μεγαλύτερο κατάστημα του Δικτύου στο Νέο Ηράκλειο

07:58 - 19 Οκτ 2021 | ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ
Το Βιολογικό Χωριό, η μεγαλύτερη αλυσίδα λιανικής βιολογικών τροφίμων στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της διαρκούς εξέλιξης και αναβάθμισης του Δικτύου της, προχώρησε στην ανακαίνιση του μεγαλύτερου καταστήματός της, στο Νέο Ηράκλειο.

Το ανανεωμένο κατάστημα, συνολικής έκτασης 350 τ.μ., μαζί με τις επιλογές άριστης ποιότητας σε βιολογικά, vegan, vegetarian, gluten free και οικολογικά προϊόντα, προετοιμάζει Τμήμα για το Vegan Snack BarCrudo, καθώς και healthy bar με ροφήματα και snack από 100% φυσικές πρώτες ύλες.

Παράλληλα, διαθέτει τον πιο σύγχρονο σχεδιασμό σε επίπεδο φωτισμού και επίπλων και μεγάλους διαδρόμους, καθώς και αποκλειστικό χώρο για το Τμήμα Καλλυντικών, ενώ λειτουργεί και βιολογικό κρεοπωλείο με φρέσκα κρέατα ελληνικής παραγωγής. Ταυτόχρονα, το κατάστημα διαθέτει και ευρύχωρο εξωτερικό parking.

Επιπλέον, το έμπειρο προσωπικό του, βρίσκεται εκεί για να προσφέρει καθημερινά άριστη και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, ικανοποιώντας αποτελεσματικά κάθε ανάγκη των επισκεπτών του.

Στόχος του Βιολογικού Χωριού είναι να αναδείξει τη σημαντικότητα της βιολογικής ζωής, αλλά και να κάνει κάθε αγοραστική εμπειρία ακόμα πιο ξεχωριστή, ώστε όλοι να βρίσκουν ανά πάσα στιγμή υγιεινά και θρεπτικά βιολογικά προϊόντα για το σπίτι, τη δουλειά ή το σχολείο.

Ο Υπεύθυνος Ανάπτυξης Δικτύου του Βιολογικού Χωριού, Γεώργιος Γραμματάς, δήλωσε σχετικά: «Η ανακαίνιση του μεγαλύτερου καταστήματός μας, στο Νέο Ηράκλειο, εντάσσεται στο επενδυτικό πλάνο που ακολουθούμε απρόσκοπτα. Το να επιτυγχάνουμε βήμα-βήμα όλα όσα σχεδιάζουμε, σε μια περίοδο γεμάτη προκλήσεις, είναι ο κυρίαρχος στόχος μας. Έτσι, καταφέρνουμε να εξελίσσουμε διαρκώς το Δίκτυο και τις υπηρεσίες μας, ώστε να παρέχουμε στους καταναλωτές βιολογικά τρόφιμα και προϊόντα υψηλής ποιότητας, δημιουργώντας μέλλον στη σύγχρονη διατροφή».

Στοιχεία Καταστήματος

  • Διεύθυνση: Λεωφόρος Ηρακλείου 408
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 621 7007
  • Διαθέτει υπηρεσία delivery

Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθείστε στο Instagram @biologikoxorio, Facebook Βιολογικό Χωριό, καθώς και το κανάλι της εταιρείας στο ΥouTube, Biologiko Xorio ή επισκεφτείτε το site www.biologikoxorio.gr για να ανακαλύψετε την πλήρη γκάμα των προϊόντων.

Copyright © 1999-2022 Premium S.A. All rights reserved.