ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια: Συμμετέχει στη Food Expo 2023

18:29 - 15 Μαρ 2023 | ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ
Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια: Συμμετέχει στη Food Expo 2023
Η Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια για μια ακόμα χρονιά θα έχει δυναμική παρουσία στη Food Expo, που φέτος θα πραγματοποιηθεί από τις 18 έως τις 20 Μαρτίου 2023, στο Athens Metropolitan Expo.

Το περίπτερο της εταιρίας θα βρίσκεται στο Hall 3, B12 και τα στελέχη της θα υποδεχθούν τους επισκέπτες από την Ελλάδα και τον κόσμο παρουσιάζοντας τις πιο πρόσφατες σειρές των προϊόντων της. Η Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια ξεχωρίζει χάρη στα ποιοτικά προϊόντα της, που διακρίνονται για την υψηλή διατροφική τους αξία και τις υγειοπροστατευτικές τους ιδιότητες.

Η Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια διατηρεί σταθερές συνεργασίες με τους μεγαλύτερους χονδρεμπόρους και λιανεμπόρους τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και δραστηριοποιείται στην παραγωγή κι εμφιάλωση ελαιολάδου και σπορελαίων και στο εμπόριο προϊόντων delicatessen από το 2000, συγκαταλέγεται στις κορυφαίες επιχειρήσεις στον κλάδο των τροφίμων στην Ελλάδα και αποτελεί μέλος της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ.  Έχει ισχυρή παρουσία τόσο στο χώρο της λιανικής και της χονδρικής, όσο και στον κλάδο HO.RE.CA και αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους προμηθευτές επώνυμων προϊόντων & ιδιωτικής ετικέτας σε μεγάλες αλυσίδες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Σήμερα εξάγει σε 35 χώρες και στις 5 ηπείρους.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.