• ΓΔ: 00
 • FTSE/ΧΑ LARGE CAP0
 • FTSE ΧΑ MID CAP0
 • Τζίρος0
 • €/$ 0 €/£ 0
  BTC 0 ETH 0 XRP 0
Image on Reporter.gr
0
0
 • Nasdaq00%
 • S&P 50000%
 • CAC 4000%
 • DAX00%
 • FTSE 10000%
 • Nikkei 22500%
Tράπεζες

ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Παγκρήτια: Μπάκος, Καϋμενάκης, Εξάρχου πήραν και το ποσοστό του Σάλλα

Νέα κίνηση της Thrivest Holding Ltd των Μπάκου- Καϋμενάκη- Εξάρχου στην Παγκρήτια Τράπεζα.

Καραβίας (Eurobank): Βαρύς χειμώνας στην Ευρώπη, επενδυτική άνοιξη στην Ελλάδα

Για επενδυτική άνοιξη της Ελλάδας, κόντρα στον δύσκολο χειμώνα που αναμένουν όλοι στην Ευρώπη έκανε λόγο ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank, Φωκίων Καραβίας, σε εκδήλωση της τράπεζας την Τετάρτη (24/11).

Τράπεζα Πειραιώς: Το κοινωνικό πρόσωπο της καινοτομίας για τα ΑμεΑ

Η Τράπεζα Πειραιώς παρουσίασε σήμερα, σε ειδική εκδήλωση, ένα διευρυμένο καινοτόμο πλαίσιο δράσεων και πρωτοβουλιών ειδικά σχεδιασμένων για την περαιτέρω ενίσχυση της προσβασιμότητας και την παροχή υψηλού επιπέδου τραπεζικής εξυπηρέτησης σε Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ).

Eurobank: Στρατηγική χρηματοδοτικής στήριξης πέντε πυλώνων πρωτοπόρων σε επενδύσεις

Τους πέντε (5) τομείς - πυλώνες της οικονομίας που προσελκύουν επενδύσεις, στηρίζουν την αναπτυξιακή δυναμική της χώρας και πρωταγωνιστούν στη μετάβαση σε ένα νέο παραγωγικό μοντέλο, καθώς και τη συμβολή της Eurobank στη χρηματοδότησή τους, παρουσίασε η Διοίκηση της Τράπεζας.

ΕΤΕ: Ενισχύεται στη Βόρεια Μακεδονία μέσω της θυγατρικής Stopanska Banka

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΤΕ κ. Παύλος Μυλωνάς και Ανώτατα Στελέχη του Ομίλου, ολοκλήρωσαν σήμερα στα Σκόπια ένα κύκλο συναντήσεων με την Κεντρική Τράπεζα και με μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, ανώτατα κυβερνητικά στελέχη, τοπικούς φορείς και πελάτες της θυγατρικής του Ομίλου της ΕΤΕ στη Βόρεια Μακεδονία, Stopanska Banka.

Επιχειρηματικά δάνεια με εγγύηση του EGF μέχρι τέλος του έτους

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τις επιχειρήσεις που διεκδικούν χρηματοδοτήσεις με την εγγύηση του Πανευρωπαϊκού Ταμείου Εγγυήσεων Pan-European Guarantee Fund (EGF).

Alpha Bank: 300 νέες θέσεις εργασίας το 2022-Έμφαση στην τεχνολογία

Στη νέα εποχή της εργασίας σε ένα περιβάλλον καινοτομίας και ψηφιακού μετασχηματισμού, αλλά και στο μέλλον των εργασιακών σχέσεων, επικεντρώθηκε η Chief Human Resources Officer της Alpha Bank Φραγκίσκη Μελίσσα, από το βήμα του Innovation Forum 2022 του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου.

«Future Ithacans»: H Alpha Bank πόλος επαναπατρισμού Ελλήνων του εξωτερικού

Οι προοπτικές της ελληνικής οικονομίας και του χρηματοπιστωτικού κλάδου στη χώρα, αλλά και οι προσδοκίες σημαντικού αριθμού Ελλήνων που εργάζονται στο εξωτερικό να επιστρέψουν στην πατρίδα και να σταδιοδρομήσουν στην Alpha Bank, κυριάρχησαν την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου στο Λονδίνο, στην ημερίδα «Future Ithacans», που διοργάνωσε η Τράπεζα σε συνεργασία με το Hellenic Bankers Association (ΗΒΑ) –UK.

Optima bank: Το επενδυτικό περιβάλλον, προκλήσεις και ευκαιρίες

Οι προϋποθέσεις για επενδυτικές ευκαιρίες στο τρέχον μακροοικονομικό περιβάλλον συζητήθηκαν στην εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν η Optima bank και το ACT – The American College of Thessaloniki, μέλος του Κολλεγίου Ανατόλια, την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022 στη Θεσσαλονίκη.

Μεγάλου (Πειραιώς): Δημιουργούμε την πρώτη αμιγώς ψηφιακή ελληνική τράπεζα

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς, Χρήστος Μεγάλου τοποθετήθηκε στο Innovation forum 2022 που διοργάνωσε το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο.

 
Πιστοποίηση του Συστήματος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης της Τράπεζας Πειραιώς

Η Τράπεζα Πειραιώς ολοκλήρωσε τον Νοέμβριο του 2022 την αξιολόγηση και πιστοποίηση του Συστήματος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης στα κτήριά της σύμφωνα με το αυστηρό περιβαλλοντικό πρότυπο EMAS και το ISO 14001. 

Το φετινό success story των τραπεζικών ομολόγων

Ισχυρό επενδυτικό ενδιαφέρον προσέλκυσαν τα δύο ομόλογα που εξέδωσαν την περασμένη εβδομάδα η Εθνική Τράπεζα (ΕΤΕ) και η Τράπεζα Πειραιώς, με τις δύο τράπεζες να αντλούν συνολικά 850 εκατ. ευρώ και με τις προσφορές να ξεπερνούν το 1,8 δισ. ευρώ.

ΕΚΤ: Οι τράπεζες επιστρέφουν €296 δισ. φθηνού δανεισμού μέσω TLTRO

Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα πρόκειται να ξεκινήσει σήμερα (18/11), Παρασκευή, τη μεγαλύτερη ανάληψη μετρητών από το τραπεζικό σύστημα, στην ιστορία της ευρωζώνης, καθώς δίνει την ευκαιρία στις τράπεζες να αποπληρώσουν εκατοντάδες δισεκατομμύρια σε δάνεια της ΕΚΤ.

 

σελίδα 1 από 1478
Image on Reporter.gr Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman