• ΓΔ: 00
 • FTSE/ΧΑ LARGE CAP0
 • FTSE ΧΑ MID CAP0
 • Τζίρος0
 • €/$ 0 €/£ 0
  BTC 0 ETH 0 XRP 0
Image on Reporter.gr
0
0
 • Nasdaq00%
 • S&P 50000%
 • CAC 4000%
 • DAX00%
 • FTSE 10000%
 • Nikkei 22500%
Tράπεζες

ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Τράπεζες: Η Eurobank άνοιξε το... χορό του ΤΧΣ

Η διαδικασία αποεπένδυσης του ΤΧΣ από τις τράπεζες ξεκίνησε επίσημα την Παρασκευή (22/9), καθώς όπως έγινε γνωστό η  Eurobank απέστειλε στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας την επίσημη πρότασή της για την επαναγορά του 1,4% των μετοχών της τράπεζας, τις οποίες κατέχει το Ταμείο.

Attica Bank: Λειτουργικά κέρδη 4,5 εκατ. στο εξάμηνο

Με θετικό ρυθμό ανάπτυξης συνεχίζει να κινείται η Attica Bank, παρουσιάζοντας για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο επαναλαμβανόμενα λειτουργικά κέρδη, αποδεικνύοντας την προσήλωση της στο στόχο που έχει θέσει για την επαναφορά της Τράπεζας μετά από σειρά ετών σε λειτουργική κερδοφορία.

 

Μεγάλου (Πειραιώς): Χαρτοφυλάκιο χρηματοδοτήσεων σε ΑΠΕ άνω των €2,1 δισ.

Βασική προτεραιότητα για την Τράπεζα Πειραιώς είναι η χρηματοδότηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, με έμφαση στην ενεργειακή τους μετάβαση, τόνισε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς κ. Χρήστος Μεγάλου από το βήμα του Ευρωπαϊκού Συνεδρίου που διοργάνωσαν η ΓΣΕΒΕΕ και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.

 

Εθνική Τράπεζα: Ξεκινά πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών-Διαθέτει μέχρι €30 εκατ.

Η Εθνική Τράπεζα γνωστοποίησε το πρωί της Παρασκευής (22/9) την πρόθεσή της να ξεκινήσει πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών.

Τράπεζα Πειραιώς: Αίτημα στο Ταμείο Ανάκαμψης για επιπλέον €300 εκατ.

H Τράπεζα Πειραιώς κατέθεσε σήμερα αίτημα λήψης της πέμπτης δόσης κεφαλαίων, ύψους €300 εκατ. από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (ΤΑΑ), ύστερα από την επιτυχή απορρόφηση των κεφαλαίων ύψους €1 δισ. που της έχουν διατεθεί.

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου ενεργοποιεί το IRIS Payments

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου ανακοινώνει πως διευρύνει τις δυνατότητες internet banking που διαθέτει στους πελάτες της, με την ενεργοποίηση της διατραπεζικής υπηρεσίας IRIS Payments.

Optima bank: Στην τελική ευθεία για την εισαγωγή στο Χ.Α.

Ένα βήμα πριν την έναρξη της δημόσιας προσφοράς και τη διαδικασία εισαγωγής των μετοχών της στο Χρηματιστήριο Αθηνών, βρίσκεται η Optima bank, ύστερα από την έγκριση του Ενημερωτικού Δελτίου της από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Attica Bank: Νέα υπηρεσία «Your Attica» για προσωποποιημένη τηλεφωνική εξυπηρέτηση

Η Attica Bank εμπλουτίζει τα κανάλια εξυπηρέτησης των πελατών της, υιοθετώντας πιο ευέλικτες και προσωποποιημένες υπηρεσίες για κάθε τους ανάγκη. Αναγνωρίζοντας την αξία της γρήγορης και άμεσης εξυπηρέτησης, όπου κι αν βρίσκεται ο πελάτης, η τράπεζα δημιούργησε τη νέα προσωποποιημένη τηλεφωνική υπηρεσία Your Attica.

JP Morgan και Citi αναβαθμίζουν τις ελληνικές τράπεζες-Νέες τιμές στόχοι

Το χθεσινό (19/9) παράδειγμα της Moody’s και της Fitch Ratings ακολουθούν σήμερα (20/9) οι οίκοι αξιολόγησης JP Morgan και Citi, καθώς δίνουν νέα ισχυρή ψήφο εμπιστοσύνης στις ελληνικές τράπεζες, αυξάνοντας τις τιμές στόχους.

Ελληνικές τράπεζες: «Βροχή» αναβαθμίσεων από Moody’s και Fitch

Τις μακροπρόθεσμες αξιολογήσεις των ελληνικών τραπεζών αναβάθμισε ο αμερικανικός οίκος Moody's, λόγω της ανθεκτικής οικονομίας και της βελτίωσης των θεμελιωδών μεγεθών των εγχώριων τραπεζικών ιδρυμάτων.

Fitch: Αναβάθμιση για Εθνική, Alpha Bank, Eurobank και Πειραιώς

Η Fitch αναβάθμισε το μακροπρόθεσμο αξιόχρεο της Εθνικής Τράπεζας σε «ΒΒ» από «ΒΒ-» και την αξιολόγηση βιωσιμότητας σε «bb» από «bb-». To outlook είναι σταθερό. Αναβάθμισε επίσης Alpha Bank, Τράπεζα Πειραιώς και Eurobank.

Μυλωνάς: Η Εθνική Τράπεζα προχωρά στον κόσμο του embedded banking

Η Εθνική Τράπεζα έχει επενδύσει σημαντικά κεφάλαια στην αναβάθμιση των ψηφιακών δυνατοτήτων της αλλά και στην καινοτομία, αναζητώντας και ευκαιρίες για επένδυση σε νέες ανερχόμενες καινοτόμες εταιρίες. Αυτά, μεταξύ άλλων, τόνισε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας, Παύλος Μυλωνάς, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που διοργάνωσε η Endeavor Greece και φιλοξένησε η Εθνική Τράπεζα στο Μέγαρο Μελά.

Τανισκίδης (Optima Bank): Τι είπε για την είσοδο στο Χ.Α.

Οι καταθέτες θα πρέπει να κοιτάξουν για μεγαλύτερες αποδόσεις αλλού, όπως σε ομόλογα και μετοχές, γιατί τα πιστωτικά ιδρύματα δεν έχουν κίνητρο να αυξήσουν τα επιτόκια καταθέσεων από την στιγμή που οι καταθέσεις υπερβαίνουν κατά πολύ τα δάνεια τόνισε ο Γιώργος Τανισκίδης, πρόεδρος της Optima Bank, η οποία ετοιμάζεται να διαβεί την πόρτα του Χρηματιστηρίου Αθηνών. 

σελίδα 1 από 1518
Image on Reporter.gr Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman