ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Attica Bank: Νέο στεγαστικό με σταθερή δόση

23:58 - 27 Σεπ 2006 | ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
Στη διάθεση ενός νέου στεγαστικού δανείου με την ονομασία «Attica Σταθερή Δόση» προχωρά η Attica Bank.

Με το νέο πρόγραμμα η δόση ανεξαρτήτως της διακύμανσης του επιτοκίου, παραμένει σταθερή για όλη τη διάρκεια του δανείου. Η δόση του δανείου προσδιορίζεται με βάση την αρχική διάρκεια του δανείου (15 ή 20 χρόνια) και το ισχύον, κατά τη χορήγηση του δανείου, παρεμβατικό επιτόκιο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, πλέον περιθωρίου (spread) για όλη τη διάρκεια του δανείου.

Χαρακτηριστικά του ATTICA "ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΣΗ»:

·Διάρκεια: Μέχρι και 20 έτη με τη δυνατότητα παράτασηςκατά τη λήξη του δανείου μέχρι και 10 έτη το ανώτερο, ανάλογα με την ηλικία του δανειολήπτη ούτως ώστε κατά τη νέα λήξη του δανείου η ηλικία αυτού να μην υπερβαίνει το 75ο έτος.

·Σκοπός: Το δάνειο χορηγείται για αγορά, ανέγερση, επισκευή, μεταφορά στεγαστικού δανείου από άλλη Τράπεζα, αποπληρωμή στεγαστικού δανείου σε άλλη Τράπεζα, κατοικίας ή επαγγελματικής στέγης σε φυσικά πρόσωπα

·Επιτόκιο: Το Επιτόκιο είναι Κυμαινόμενο με βάση το Επιτόκιο για Πράξεις Κύριας Αναχρηματοδότησης της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (Ε.Κ.Τ.) πλέον Περιθωρίου (Spread) από 1,50%

·Πρόωρη εξόφληση: Ο δανειολήπτης καθ’ όλη τη διάρκεια του δανείου έχει το δικαίωμα να προβεί σε μερική ή και σε ολική πρόωρη εξόφλησή του χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αποζημίωσης προς την Τράπεζα.

Με όλα τα στεγαστικά δάνεια της ATTICA BANK προσφέρεται η δυνατότητα:

·Δωρεάν Ασφάλισης Ζωής των δανειοληπτών, με καταβολή των ασφαλίστρων από την Τράπεζα,καθ’όλη τη διάρκεια του δανείου για περιπτώσεις θανάτου από ατύχημα καθώς επίσης ολική ή μερική αναπηρία από ατύχημα εξασφαλίζοντας κατ’αυτόν τον τρόπο την ομαλή αποπληρωμή του δανείου από την ασφαλιστική εταιρεία σε ένα τέτοιο δυσάρεστο γεγονός.

·Χρηματοδότησης των εξόδων που προκύπτουν από την απόκτηση του ακινήτου

·Λήψης καταναλωτικού δανείου για την οικοσκευή, κ.α. με ευνοϊκούς όρους

Έκδοσης της Attica Card Visa με δωρεάν συνδρομή για ένα έτος
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.