ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Elbisco: Δεν επηρεάζει την εταιρεία η ματαίωση της συμφωνίας

17:06 - 18 Οκτ 2006 | ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
"Η ματαίωση της συμφωνίας με την Ελγέκα δεν θα επιφέρει ουδεμία επίπτωση στη θετική πορεία της Elbisco A.B.E.E. και της εταιρίας" επισημαίνει η εισηγμένη σε σχετική της ανακοίνωση, ενώ ταυτόχρονα σημειώνει ότι "τα δημοσιεύματα περί ελλείψεως οικονομικής ρευστότητας δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα".

Ειδικότερα στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι η επιμέρους συμφωνία της μεταβίβασης ποσοστού των μετοχών της Elbisco προς την ΕΛΓΕΚΑ από τη μέτοχο ΔΑΦΝΟΣ καθώς και της ανάληψης από την ΕΛΓΕΚΑ των υπηρεσιών πώλησης και διανομής των προϊόντων της θυγατρικής Elbisco A.B.E.E. δεν θα προχωρήσουν, καθόσον διαπιστώθηκαν ουσιαστικές διαφορές κατά την επεξεργασία των όρων της συμφωνίας αυτής.

Σχετικά η Elbisco αναφέρεται στην από 17-10-2006 προηγούμενη ανακοίνωσή της η οποία περιλαμβάνει λεπτομέρειες περί της μη υλοποίησης της συμφωνίας.

Τέλος η διοίκηση της Elbisco ενημερώνει ότι η προθεσμία της καταβολής της αύξησης του μετοχικού της εταιρίας που αποφασίσθηκε από την Γενική Συνέλευση των μετόχων της 27-6-2006, παρατάθηκε κατά τα προβλεπόμενα στο νόμο, με απόφαση του Δ.Σ. της εταιρίας για ένα ακόμα μήνα, ήτοι μέχρι 27-11-2006.

Ο επιχειρηματίας κ. Κυριάκος Φιλίππου έχει ήδη προβεί σε δήλωση για την πλήρη κάλυψη της ως άνω αύξησης από τον ίδιο.

Στο πλαίσιο της παραπάνω διαδικασίας η εταιρία έχει καταθέσει το Ενημερωτικό Δελτίο της προς έγκριση στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και ακολουθείται το προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα ώστε η αύξηση να έχει πραγματοποιηθεί μέχρι την παραπάνω ημερομηνία, καταλήγει η ανακοίνωση.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.