ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η ομογενειακή Findex Group αγόρασε λογιστική εταιρία αξίας 200 εκατ. δολ

00:02 - 17 Οκτ 2014 | ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
Η ομογενειακή Findex Group αγόρασε λογιστική εταιρία αξίας 200 εκατ. δολ
Η ομογενειακή εταιρία Διαχείρισης Ιδιωτικών Επενδυτικών Κεφαλαίων Findex Group προχώρησε στην εξαγορά της λογιστικής εταιρίας Crowe Horwath αναφέρει η εφημερίδα Νέος Κόσμος της Αυστραλίας.

H Findex προσφέρει 50 σεντς για κάθε μετοχή της Crowe Horwarth και, σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή της Σπύρο Πολ, η προσφορά της έγινε δεκτή από τον κύριο μέτοχο της Crowe Horwarth, που είναι η εταιρία Alceon.


Η Findex Group μετά την πλήρη εξαγορά της Crowe Horwath θα έχει στην διάθεσή της όλο το δίκτυο της λογιστικής εταιρίας που αποτελείται από 110 υποκαταστήματα στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.


Ο υπεύθυνος Πληροφοριών της Findex Group, Νίκος Μυλωνάς, δήλωσε στο «Νέο Κόσμο» ότι, παρά το γεγονός ότι η αγορά δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί, δεν υπάρχουν σχέδια για αλλαγή του ονόματος της Crowe Horwath, ούτε για συρρίκνωσή της. «Δεν θα προχωρήσουμε στην συγχώνευση υποκαταστημάτων» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μυλωνάς.


H Findex Group δραστηριοποιείται, κυρίως, στη διαχείριση επενδυτικών κεφαλαίων αλλά καθώς φαίνεται από την αγορά της Crowe Horwarth, η ομογενειακή εταιρία μπαίνει ενεργά πλέον και στον τομέα της παροχής λογιστικών υπηρεσιών.


Αξίζει να αναφερθεί ότι η Findex Group συγκαταλέγεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες ιδιωτικές επιχειρήσεις του είδους της στην Αυστραλία και αυτή τη στιγμή διαχειρίζεται κεφάλαια συνολικού ύψους $8 δις. Ενδεικτικό της ιδιαίτερα επιτυχημένης πορείας της στην επενδυτική αγορά είναι και το γεγονός ότι η εξαγορά της Crowe Horwarth είναι η δεύτερη που έκανε φέτος η ομογενειακή επιχείρηση. Η προηγούμενη εταιρία που ανήκει πλέον στην Findex Group και αγοράστηκε πριν μερικούς μήνες ήταν η Centric Wealth.

Τελευταία τροποποίηση στις 18:41 - 16 Οκτ 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.