ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επενδυτικό ενδιαφέρον στην Ελλάδα από τον Όμιλο SUEZ

10:18 - 22 Ιαν 2016 | ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
Επενδυτικό ενδιαφέρον στην Ελλάδα από τον Όμιλο SUEZ
Το ενδιαφέρον ξένων επενδυτών για την Ελλάδα επιβεβαίωσε ο Ερίκ Γκεμπαλί, εκτελεστικός αντιπρόεδρος του ομίλου SUEZ, από το Νταβός, όπου βρίσκεται για να πάρει μέρος στην Παγκόσμια Οικονομική Διάσκεψη.

Ο Ερίκ Γκεμπαλί εκδήλωσε το ενδιαφέρον του ομίλου SUEZ για επενδύσεις στην Ελλάδα στους τομείς της ενέργειας και του περιβάλλοντος.

«Θέλουμε να επενδύσουμε στην Ελλάδα σε διάφορους τομείς για περιβαλλοντικά θέματα, όπως η διαχείριση των αποβλήτων, η διανομή ύδατος και έχουμε κινητοποιηθεί με στόχο να διατηρήσουμε και να αυξήσουμε τις επενδύσεις μας στην Ελλάδα, τόσο στον ενεργειακό, όσο και στον περιβαλλοντικό τομέα», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Ερίκ Γκεμπαλί. Πρόσθεσε εξάλλου ότι «είμαστε απολύτως θετικοί ως προς την σταθεροποίηση στη χώρα και μετά το ταξίδι (του Γάλλου προέδρου) Ολάντ στην Ελλάδα μπορούμε να εκτιμήσουμε το κλίμα, που αλλάζει». «Γι αυτό, ναι, μπορώ να σας διαβεβαιώσω, από το Νταβός, ότι θέλουμε να επενδύσουμε στην Ελλάδα», κατέληξε ο Ερίκ Γκεμπαλί.

Ο όμιλος εταιρειών SUEZ ειδικεύεται στην παροχή βιομηχανικών υπηρεσιών και λύσεων στους τομείς της ασφάλειας και προστασίας των φυσικών πόρων και παρέχει στους πελάτες του εξειδικευμένες λύσεις για την αντιμετώπιση προβλημάτων στους τομείς της διαχείρισης υδάτινων πόρων, της ανακύκλωσης και της διαχείρισης αποβλήτων. Η εταιρεία εδρεύει στο Παρίσι και είναι εισηγμένη στα χρηματιστήρια του Παρισιού και των Βρυξελλών.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.