ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αφού έγινε η "δουλειά", επέστρεψε...

22:29 - 13 Φεβ 2007 | ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
Νωρίτερα απ' ό,τι προβλεπόταν επέστρεψε στην Αθήνα ο πρόεδρος του Χ.Α. κ. Σπ. Καπράλος από την Σόφια. Ενώ θα γύριζε την Τετάρτη, γύρισε το απόγευμα της Τρίτης. Ο λόγος; Αν και συνόδευε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Καρολο Παπούλια, μαζί με ομάδα επιχειρηματιών, στο επίσημο ταξίδι του στην γειτονική χώρα, έκανε την «δουλειά» και γύρισε.

Μην ξεχνάμε το διοικητικό συμβούλιο της ΕΧΑΕ αύριο Πέμπτη, για την έγκριση των οικονομικών καταστάσεων της χρήσης του 2006, προβλέποντας ενδεχομένως και την επιστροφή κεφαλαίου στους επενδυτές.

Η «δουλειά» στην Σόφια περιελάμβανε ένα και μοναδικό σημαντικό ραντεβού, με τον υπουργό Οικονομικών της Βουλγαρίας, στον οποίο επέδωσε και γραπτώς την πρόταση για την εξαγορά του 44% του BSE, αλλά και για συμμετοχή στην κοινή πλατφόρμα.
 
Σημειώνεται ότι σε διάστημα δέκα ημερών ο κ. Καπράλος βρέθηκε το προηγούμενο διήμερο για δεύτερη φορά στην Βουλγαρία για το ίδιο ζήτημα. Την περασμένη Πέμπτη έγινε γνωστό ότι το χρηματιστήριο της Αυστρίας κατέθεσε και επισήμως πρόταση στην Βουλγαρική κυβέρνηση για την απόκτηση του εν λόγω ποσοστού που κατέχει το Δημόσιο της γειτονικής χώρας.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.