ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανακοίνωση

11:24 - 27 Φεβ 2007 | ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Η VIVARTIA Α.Β.Ε.Ε. ανακοινώνει ότι μετά την συγχώνευση με απορρόφηση των εταιρειών ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΤΡΟΦΩΝ και διακριτικό τίτλο Chipita Ιnternational SA, ΓΕΝΙΚΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Α.Ε. και διακριτικό τίτλο ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ Α.Ε., GOODY'' S A.E. - OPΓANΩΣH EΠIΣITIΣTIKΩN & EΣTIATOPIKΩN YΠHPEΣIΩN και διακριτικό τίτλο GOODY''S και ΔΕΛΤΑ ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ Α.Ε. και διακριτικό τίτλο ΔΕΛΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΕ και την εισαγωγή των νέων μετοχών που προήλθαν από την εν λόγω συγχώνευση στις 07.09.2006, η εξάμηνη προθεσμία όπου οι κ.κ. μέτοχοι δύναντο είτε να τα διαθέσουν είτε να αποκτήσουν τα υπολειπόμενα κλασματικά υπόλοιπα για το σχηματισμό ακεραίων μονάδων μετοχών λήγει στις 07.03.2007.
Μετά την παρέλευση του εν λόγω διαστήματος, τα υπολειπόμενα κλασματικά υπόλοιπα μετοχών θα εκποιηθούν με επιμέλεια της VIVARTIA Α.Β.Ε.Ε. μέσω του Χ.Α. και σύμφωνα με τη διαδικασία του άρθρου 99Α του Κανονισμού του Χ.Α. και το προϊόν της εκποίησης θα κατατεθεί στο Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων το εντός 7 (επτά) εργασίμων ημερών από την ημερομηνία διενέργειας της εκποίησης.
Μετά το τέλος της διαδικασίας εκποίησης θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση όπου θα αναφέρονται το αποτέλεσμα της εκποίησης, τα δικαιολογητικά και η ημερομηνία από την οποία και εφεξής οι δικαιούχοι θα δύνανται να αναλάβουν το αναλογούν σε αυτούς ποσό από το Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.