ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Mega deal στην Τζια: Επένδυση 150 εκατ. από Kerzner και Dolphin Capital Κύριο

15:14 - 03 Νοε 2017 | ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
Σε μια μεγάλη επένδυση στην Τζια προχωρούν Kerzner International Holdings Limited και όμιλος Dolphin Capital για την κατασκευή του «One&Only Kea Island» στην Ελλάδα.

Το One&Only στην Κέα είναι το πρώτο Σύνθετο Τουριστικό Κατάλυμα (ΣΤΚ) που θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα. Το συνολικό κόστος επένδυσης υπολογίζεται να ανέλθει σε €150 εκατ. Σε αυτή συμμετέχει με ποσοστό 40% η Kerzner και αποτελεί την πρώτη επένδυσή της στην Ευρώπη.

«Τα ξενοδοχεία της One&Only προσφέρουν μία εμπειρία απόλυτης πολυτέλειας και αναδεικνύουν πάντα τον προορισμό στον οποίο αναπτύσσονται -η Ελλάδα και η Κέα δεν θα αποτελούν εξαίρεση. Η Κέα είναι ένα πανέμορφο νησί και οι συνεργάτες μας στην Dolphin Capital Partners κατέχουν ηγετική θέση στην ανάπτυξη πολυτελών θερέτρων και κατοικιών», σχολίασε ο Philippe Zuber, President and Chief Operating Officer, One&Only Resorts.

«Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε το καλύτερο θέρετρο στη Μεσόγειο και είμαι βέβαιος ότι το One&Only Kea Island θα τηρήσει με αξιώσεις την υπόσχεση της One&Only. Ανυπομονώ να καλωσορίσω τους απαιτητικούς επισκέπτες μας, για να ανακαλύψουμε αυτό τον νέο προορισμό και να αναδείξουμε παγκοσμίως τον παραδοσιακό κυκλαδίτικο χαρακτήρα του».

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Kerzner, μια εταιρεία που έχει καταστεί συνώνυμη με την ανάπτυξη πολυτελών θερέτρων παγκοσμίου βεληνεκούς, για να δημιουργήσουμε μαζί το One&Only Kea Island, το οποίο αναμένεται να θέσει νέα δεδομένα στον χώρο των πολυτελών ξενοδοχείων στις Κυκλάδες αλλά και την Ελλάδα γενικότερα», σχολίασε ο Μίλτος Καμπουρίδης, Founder and Managing Partner της Dolphin Capital Partners.

«Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ακόμη ένα υψηλών προδιαγραφών ξενοδοχείο που θα φιγουράρει μαζί με το Amanzoe στην κορυφή των μεσογειακών θερέτρων, αναβαθμίζοντας με τον καλύτερο τρόπο την εικόνα της ελληνικής φιλοξενίας».

Το ξενοδοχείο θα φιλοξενεί ένα επιβλητικό SPA, ενώ αναμένεται να αποτελέσει γαστρονομικό προορισμό για το νησί, περιλαμβάνοντας τρία εστιατόρια και δύο μπαρ και Beach Club.

Τελευταία τροποποίηση στις 15:16 - 03 Νοε 2017
Copyright © 1999-2022 Premium S.A. All rights reserved.