ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σε πέντε μήνες οι αποφάσεις ΣτΕ για την Ελληνικός Χρυσός

15:31 - 07 Φεβ 2019 | ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
Σε πέντε μήνες οι αποφάσεις ΣτΕ για την Ελληνικός Χρυσός
Σε πέντε μήνες το αργότερο απο σήμερα αναμένονται οι αποφάσεις του ΣτΕ για τις άδειες των Σκουριών της Ελληνικός Χρυσός.

Η ακροαματική διαδικασία ενώπιον της Ολομέλειας αφορούσε πέντε προσφυγές και από την πλευρά του Δημοσίου ζητήθηκε να αναβληθεί η συζήτηση για όλες. Τελικά όμως εκδικάστηκαν οι τρεις των Σκουριών, για τις οποίες αναμένεται να βγει απόφαση έπειτα από τρεις έως πέντε μήνες, ενώ αναβλήθηκαν οι άλλες δύο προσφυγές.

 

Η ακροαματική διαδικασία αφορούσε τις αιτήσεις περί τροποποίησης και περί παράτασης ισχύος της άδειας εγκατάστασης του εργοστασίου εμπλουτισμού καθώς και περί χορήγησης άδειας εγκατάστασης βοηθητικών εγκαταστάσεων.

 

Από την άλλη πλευρά, η αίτηση ακύρωσης της Ελληνικός Χρυσός κατά της από 2/11/2016 απόφασης απόρριψης της αίτησης θεραπείας για το ζήτημα της μεταλλουργίας («απόφαση Σκουρλέτη») αναβλήθηκε για τις 15 Μαΐου. Επίσης για τον Μάιο αναβλήθηκε η συζήτηση αίτησης πολιτών για την ακύρωση της προσωρινής έγκρισης απόθεσης επικίνδυνων αποβλήτων στον μη αδειοδοτημένο ΧΥΤΕΑ Κοκκινόλακκα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.