ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέος Διευθυντής Οικονομικών Υπηρεσιών στη θυγατρική TOUSA

16:09 - 23 Ιαν 2008 | ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
Η διεύθυνση του ομίλου της ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό ότι η θυγατρική της εταιρεία TOUSA Inc ενημέρωσε την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC) ότι στις 15 Ιανουαρίου 2008 ο κ. Stephen M. Wagman, Οικονομικός Διευθυντής και Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της θυγατρικής TOUSA Inc. γνωστοποίησε την εταιρεία πως προτίθεται από τις 18 Ιανουαρίου 2008 να αποχωρήσει από τη θέση του Οικονομικού Διευθυντή και από όλες τις άλλες θέσεις που κατέχει στην εταιρεία. Ο κ. Wagman συμφώνησε με την TOUSA να τερματίσει την υπάρχουσα εργασιακή του σχέση και να παρέχει πλέον τις υπηρεσίες του ως σύμβουλος στην εταιρεία μέχρι τον Μάιο του 2008. Η συμφωνία για τη διάρκεια των τεσσάρων μηνών μέχρι την οριστική λήξη της συνεργασίας προβλέπει αμοιβαίες αποδεσμεύσεις (συμπεριλαμβανομένων και των ούτως ή άλλως, οφειλομένων στον κ. Wagman), τη διατήρηση των δεσμεύσεων περί εμπιστευτικότητας, την αμοιβή ύψους $ 212.333 και το αντίστοιχο επίδομα αδείας και τέλος την ασφαλιστική αποζημίωση από την COBRA.
Ο κ. Tommy L. McAden που εκτελεί χρέη εκτελεστικού Αντιπροέδρου και είναι μέλος του Δ.Σ. της εταιρείας, ορίστηκε ως Οικονομικός Διευθυντής της εταιρείας (CFO) και Γενικός Οικονομικός Διευθυντής (Principal Financial Officer). Η σύμβαση εργασίας του κ. McAden τροποποιήθηκε έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στη νέα του θέση βάσει της οποίας οι ετήσιες παρεχόμενες αποδοχές ανέρχονται σε $750.000 και ισόποσο ποσό σε bonus εάν επιτύχει τον προκαθορισμένο στόχο (target bonus).
Ο κ. McAden έχει διατελέσει μέλος του Δ.Σ. της TOUSA και εκτελεστικός αντιπρόεδρος από το Μάιο του 2005. Από τον Απρίλιο του 2004 έως τον Μάιο του 2005 είχε διατελέσει Κύριος Αντιπρόεδρος (Senior Vice President). Από τον Ιούνιο του 2002 έως τον Απρίλιο του 2004 είχε διατελέσει Αντιπρόεδρος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών, Οικονομικός Διευθυντής (CFO) και Θεματοφύλακας (Treasurer). Από τον Ιανουάριο του 2000 έως τον Ιούνιο του 2002 είχε διατελέσει μέλος του Δ.Σ., αντιπρόεδρος, και οικονομικός διευθυντής (CFO) της Technical Olympic Inc (ΤΟΙ), η οποία υποκαταστάθηκε από την TOUSA. Τέλος ο κ. McAden είχε διατελέσει προϊστάμενος λογιστηρίου της Pacific USA Holdings Corp. και οικονομικός διευθυντής (CFO) της Pacific Realty Group Inc. η οποία ήταν κατά 80% πρώην μέτοχος της Newmark Homes.
Περισσότερες στοιχεία είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της Αμερικανικής Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, www.sec.gov και στην ιστοσελίδα της θυγατρικής μας εταιρείας, www.tousa.com.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.