ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Folli Follie: Αδεια για λιανικές πωλήσεις στην Κίνα

15:50 - 14 Νοε 2006 | ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ
Την άδεια λιανικών πωλήσεων εντός της κινεζικής αγοράς απέκτησε η Folli Follie, γεγονός το οποίο σηματοδοτεί την απευθείας δραστηριοποίηση του ομίλου στην εν λόγω αγορά. Η Folli Follie καθίσταται μια από τις πρώτες πολυεθνικές εταιρείες που διαθέτουν πλέον την σχετική άδεια.

Είναι ιδιαιτέρως σημαντικό να αναφερθεί ότι η Folli Follie θα έχει τη δυνατότητα να μετατρέπει το τοπικό νόμισμα σε ευρώ και να μεταφέρει τα κέρδη εκτός Κίνας, στη μητρική εταιρεία.

Ο κ. Γ. Κουτσολιούτσος, αντιπρόεδρος της Folli Follie ανέφερε:

''Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που αποτελούμε μία από τις πρώτες πολυεθνικές εταιρείες η οποία αποκτά άδεια λιανικών πωλήσεων στην Κίνα. Αυτό το σημαντικό και κρίσιμο επίτευγμα αποτελεί στοιχείο κλειδί στη στρατηγική ανάπτυξης της Folli Follie σε μια από τις πιο δυναμικές αγορές του κόσμου. Μετά από μία μόλις τριών ετών παρουσία στην Κίνα έχουμε γνωρίσει πολύ σημαντική ανάπτυξη και έχουμε μεγάλες προοπτικές στο μέλλον. Μέχρι σήμερα, δραστηριοποιούμαστε σε 26 πόλεις, έχουμε 62 σημεία πώλησης, απασχολούμε 350 άτομα προσωπικό και διατηρούμε δύο γραφεία, στη Σαγκάη και στο Πεκίνο. Είμαστε περισσότερο αισιόδοξοι από ποτέ σχετικά με τις μελλοντικές μας επιχειρηματικές προοπτικές στην Κίνα.”

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.