• ΓΔ: 00
 • FTSE/ΧΑ LARGE CAP0
 • FTSE ΧΑ MID CAP0
 • Τζίρος0
 • €/$ 0 €/£ 0
  BTC 0 ETH 0 XRP 0
0
0
 • Nasdaq00%
 • S&P 50000%
 • CAC 4000%
 • DAX00%
 • FTSE 10000%
 • Nikkei 22500%
Κοσμήματα

ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ

Τη μετάθεση της Διεθνούς Κλαδικής Έκθεσης Αργυροχρυσοχοΐας, Ρολογιών, Εξοπλισμού Εργαστηρίων και Πολύτιμων Λίθων, INHORGENTA MUNICH 2022, για τις 8 - 11 Απριλίου 2022, ανακοίνωσε ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Μονάχου, ο οποίος αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα και την Κύπρο από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Αλλάζει οριστικά σελίδα η Folli-Follie, καθώς επικυρώθηκε από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών η συμφωνία εξυγίανσης και μεταβίβασης της εταιρείας, η οποία είχε τροποποιηθεί στις 9 Σεπτεμβρίου του 2021.

Στο αρχείο τέθηκε από την Οικονομική Εισαγγελία η δικογραφία που αφορούσε τυχόν δωροδοκία στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα των Αλέκου Φλαμπουράρη, Αλέξη Χαρίτση, Σταύρου Αραχωβίτη και Μάκη Μπαλαούρα για την υπόθεση της Follie Follie.

Σε δίκη παραπέμπονται για την υπόθεση της Folli Follie τα μέλη της οικογένειας Κουτσολιούτσου, μαζί με τους υπόλοιπα κατηγορούμενα στελέχη του ομίλου. 

Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 4 Νοεμβρίου συγκάλεσε το διοικητικό συμβούλιο της Folli Follie κατά τη συνεδρίασή του στις 5 Οκτωβρίου, για την έγκριση της συμφωνίας εξυγίανσης - μεταβίβασης επιχείρησης, όπως αυτή τροποποιήθηκε κατόπιν των υποδείξεων του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.

Δεν ενέκρινε τελικά τις ετήσιες εταιρικές και ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις της διαχειριστικής χρήσεως 1.1.2019 - 31.12.2019 η Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Folli Follie.

Η Folli Follie ανακοίνωσε ότι εξεδόθη υπ’ αριθμ. 345/2021 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών δια της οποίας διορίστηκε ως ειδική εντολοδόχος (σύμφωνα με το άρθρο 101 παρ. 3 του Ν. 3588/2007, όπως αυτός ίσχυε κατά την κατάθεση της συμφωνίας εξυγίανσης), η Δικηγόρος Αθηνών, κα. Βασιλική Τσιατά.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Folli Follie συνεδρίασε σήμερα (14/9) και αποφάσισε η εξ αναβολής Τακτική Γενική Συνέλευση (εταιρική χρήση 1.1.2019 - 31.12.2019) της εισηγμένης να πραγματοποιηθεί στις 5 Οκτωβρίου.

Σε νέα Γενική Συνέλευση τον ερχόμενο Οκτώβριο θα συζητηθούν τα θέματα της ημερησίας διάταξης της Γενικής Συνέλευσης της Folli Follie αναφορικά με την εταιρική χρήση του έτους 2019.

Πέντε νέα καταστήματα εγκαινιάζει ο όμιλος FF Group στην Αττική, μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η ανάπτυξη των νέων καταστημάτων έρχεται σε συνέχεια της στρατηγικής εξορθολογισμού του δικτύου πωλήσεων και της ενίσχυσης του portfolio του ομίλου με νέα brands.

Επικαιροποιημένη πρόσκληση των μετόχων της στην τακτική γενική συνέλευση της 10ης Σεπτεμβρίου γνωστοποίησε πριν λίγο η Folli Follie, προσθέτοντας αυτή τη φορά το ζήτημα της ενημέρωσης όσον αφορά συγκεκριμένα θέματα, έπειτα από αίτημα του Δημήτρη Κουτσολιούτσου. 

Για τις 10 Σεπτεμβρίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί η τακτική Γενική Συνέλευση της Folli Follie, όπως αναφέρεται σε νέα ανακοίνωση της εισηγμένης.

Δεκατρείς κατηγορούμενοι για την υπόθεση της Folli Follie παραπέμπονται σε δίκη ενώπιον Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Αθήνας.

σελίδα 1 από 42
Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman