• ΓΔ: 00
 • FTSE/ΧΑ LARGE CAP0
 • FTSE ΧΑ MID CAP0
 • Τζίρος0
 • €/$ 0 €/£ 0
  BTC 0 ETH 0 XRP 0
0
0
 • Nasdaq00%
 • S&P 50000%
 • CAC 4000%
 • DAX00%
 • FTSE 10000%
 • Nikkei 22500%

ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ

Η Folli Follie ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι δύο ομολογιούχοι πιστωτές της Εταιρείας, οι οποίοι κατέχουν αθροιστικά ομόλογα ποσού 1,5 εκ. ευρώ εκ των Εγγυημένων Μετατρέψιμων Ομολόγων λήξεως 2019 και ομόλογα ποσού 2,5 εκ. CHF εκ των Εγγυημένων Ομολόγων λήξεως 2021, ήτοι μόλις 0,87% επί των συνολικών δανειακών υποχρεώσεων της εταιρείας, κατέθεσαν αίτηση ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, με την οποία ζητούν να κηρυχθεί η εταιρεία σε πτώχευση.

Η εταιρία Follie Folli Group αναμένεται να πραγματοποιήσει Τακτική Γενική Συνέλευση στις 31 Οκτωβρίου 2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00 μ.μ., στα γραφεία της Εταιρείας στον Άγιο Στέφανο Αττικής, 23ο χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας.

Σε εκκαθάριση τέθηκε η θυγατρική της Folli Follie, Links of London, όπως ανακοινώθηκε στην ιστοσελίδα της.

Την αναβολή της σημερινής τακτικής γενικής συνέλευσης για την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου ανακοίνωσε η Folli Follie.

Στις 3 Οκτωβρίου 2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00 μ.μ. θα λάβει χώρα η εξ αναβολής Τακτική Γενική Συνέλευση της Folli Follie, η οποία θα αποφασίσει μεταξύ άλλων την του τακτικού και του αναπληρωματικού ορκωτού λογιστή-ελεγκτή για τη χρήση 2018.

Η Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Folli-Follie, που έγινε χθες Τρίτη, αποφάσισε την αναβολή τόσο της συζήτησης όσο και της λήψης αποφάσεων επί των θεμάτων της ημερησίας διάταξης για την ημερομηνία της 31ης Οκτωβρίου 2019.

Με απαρτία 77,6% και απουσία της οικογένειας Κουτσολιούτσου ολοκληρώθηκε η πρώτη γενική συνέλευση της Folli Follie για την χρήση του 2017, ενώ η διοίκηση ζήτησε αναβολή για τη γενική συνέλευση που ήταν προγραμματισμένη για τις 15:00 ( χρήση 2018).

 

Προειδοποίηση μέσω ερωταπαντήσεων, που αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της εταιρείας αναφορικά με την αναθεωρημένη πρόταση της Folli Follie  για την χρηματοοικονομική αναδιάρθρωση του Ομίλου, έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρεία, η οποία τόνισε ότι θα υποβάλει σύντομα αίτημα χρεοκοπίας, αν δεν υπάρξει συμφωνία με τους ομολογιούχους.

Στις 10 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Folli Follie με αντικείμενο, μεταξύ άλλων, την έγκριση των ετήσιων εταιρικών και ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων της διαχειριστικής χρήσεως 1.1.2017 - 31.12.2017, όπως αυτές αναμορφώθηκαν και της διαχειριστικής χρήσεως 1.1.2018 - 31.12.2018, και την έγκριση παροχής εγγυήσεων, δανείων και ταμειακών διευκολύνσεων (συμπεριλαμβανομένης και της συμμετοχής σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου) υπέρ και προς εταιρείες του ομίλου συνδεδεμένων με την εταιρεία.

Μήνυμα αποχώρησης από την Folli Follie έχει στείλει και η ιαπωνική Shiseido η οποία δέχεται προτάσεις από ανταγωνιστές του εισηγμένου ομίλου για να αλλάξει βασικό εκπρόσωπο στην Ελλάδα.

Το σχέδιό της για τη διάσωση της Folli Follie παρουσίασε σήμερα η διοίκηση της εταιρείας στους ομολογιούχους. Σύμφωνα με αυτό, στόχος είναι η διάσπαση της εταιρείας στα δύο και η μεταβίβαση των ακινήτων της σε μία εκ των νέων εταιρειών, την Asset Co, την οποία την εισφέρει στους Ομολογιούχους μαζί με εγγύηση 20 εκατ. ευρώ με τη μορφή ομολόγου.

Σήμερα είναι προγραμματισμένη η τηλεδιάσκεψη της διοίκησης της Folli Follie με τους ομολογιούχους πιστωτές προκειμένου να τους ενημερώσει για τη νέα πρόταση αναδιάρθρωσης. Οι ομολογιούχοι, μέσω των δικηγόρων τους, έχουν απευθύνει δεκάδες ερωτήματα, τα οποία μεταξύ άλλων αφορούν στον τρόπο κατανομής της περιουσίας, στην τύχη των ακινήτων που είναι δεσμευμένα αλλά και το ποσοστό που προτίθεται να διατηρήσει η οικογένεια Κουτσολιούτσου την επόμενη μέρα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας στο Χρηματιστήριο, το ΔΣ της Folli Follie γνωστοποιεί τη διεξαγωγή τηλεδιάσκεψης στις 24 Ιουλίου με όλα με όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη, προκειμένου να παράσχει ενημέρωση για την προτεινόμενη αναδιάρθρωση και τους σχετικούς όρους συμφωνίας που ανακοινώθηκαν στις 15 Ιουλίου.

σελίδα 1 από 36
Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman