• ΓΔ: 00
 • FTSE/ΧΑ LARGE CAP0
 • FTSE ΧΑ MID CAP0
 • Τζίρος0
 • €/$ 0 €/£ 0
  BTC 0 ETH 0 XRP 0
Image on Reporter.gr
0
0
 • Nasdaq00%
 • S&P 50000%
 • CAC 4000%
 • DAX00%
 • FTSE 10000%
 • Nikkei 22500%
Κοσμήματα

ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ

Folli-Follie: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι Δημήτρης και Τζώρτζης Κουτσουλιούτσος

Αποφυλακίζονται με αυστηρούς περιοριστικούς όρους οι δύο βασικοί κατηγορούμενοι στην υπόθεση της Folli Follie, Δημήτρης και Τζώρτζης Κουτσολιούτσος, ενόψει της συμπλήρωσης του χρόνου προσωρινής κράτησης τους.

Athens International Jewellery Show: Στο επίκεντρο το ελληνικό κόσμημα

Η προβολή και ανάδειξη του ελληνικού κοσμήματος βρίσκεται στον “πυρήνα” της 34ης Athens International Jewellery Show, που πραγματοποιείται από τις 25-28 Φεβρουαρίου 2022 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Δίκη Folli Follie: Αποφυλακίζονται στις 8 Μαρτίου οι Κουτσολιούτσοι

Τις πρώτες καταθέσεις μαρτύρων στη δίκη για τους παραποιημένους ισολογισμούς της εταιρίας Folli Follie θα ακούσουν οι δικαστές του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων τη Δευτέρα, όποτε και προχωρά ουσιαστικά - για τη δίκη που ξεκίνησε στις 10 Ιανουαρίου - η ακροαματική διαδικασία.

Folli-Follie: Αποβλήθηκε από πολιτική αγωγή στη δίκη για τους ισολογισμούς

Την αποβολή από τα έδρανα της πολιτικής αγωγής της Folli Follie αποφάσισε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων στη δίκη για τα παραποιημένα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας, με βασικούς κατηγορούμενους την οικογένεια Κουτσολιούτσου και στελέχη του διοικητικού της συμβουλίου την επίδικη περίοδο.

Folli Follie: Μεταβίβαση ενεχύρου επί μετοχών από την Τρ. Πειραιώς

Στην ανακοίνωση της μεταβίβασης ενεχύρου επί 48.601 μετοχών, εκτός τόπου διαπραγμάτευσης στο πλαίσιο σύμβασης πώλησης και μεταβίβασης επιχειρηματικών απαιτήσεων - τιτλοποίησης κατά το Ν. 3156/2003 από την Τράπεζα Πειραιώς στις 28.01.2022, προέβη η Folli Follie.

Mετατέθηκε η Διεθνής Κλαδική Έκθεση Αργυροχρυσοχοΐας, INHORGENTA MUNICH 2022

Τη μετάθεση της Διεθνούς Κλαδικής Έκθεσης Αργυροχρυσοχοΐας, Ρολογιών, Εξοπλισμού Εργαστηρίων και Πολύτιμων Λίθων, INHORGENTA MUNICH 2022, για τις 8 - 11 Απριλίου 2022, ανακοίνωσε ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Μονάχου, ο οποίος αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα και την Κύπρο από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Folli-Follie: Εγκρίθηκε το σχέδιο εξυγίανσης από το Πρωτοδικείο Αθηνών

Αλλάζει οριστικά σελίδα η Folli-Follie, καθώς επικυρώθηκε από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών η συμφωνία εξυγίανσης και μεταβίβασης της εταιρείας, η οποία είχε τροποποιηθεί στις 9 Σεπτεμβρίου του 2021.

Folli Follie: Στο αρχείο η έρευνα δωροδοκίας στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ

Στο αρχείο τέθηκε από την Οικονομική Εισαγγελία η δικογραφία που αφορούσε τυχόν δωροδοκία στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα των Αλέκου Φλαμπουράρη, Αλέξη Χαρίτση, Σταύρου Αραχωβίτη και Μάκη Μπαλαούρα για την υπόθεση της Follie Follie.

Folli Follie: Οριστικά σε δίκη για σωρεία κακουργημάτων 13 κατηγορούμενοι

Σε δίκη παραπέμπονται για την υπόθεση της Folli Follie τα μέλη της οικογένειας Κουτσολιούτσου, μαζί με τους υπόλοιπα κατηγορούμενα στελέχη του ομίλου. 

Folli Follie: Έκτακτη ΓΣ στις 4/11 για τη συμφωνία εξυγίανσης

Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 4 Νοεμβρίου συγκάλεσε το διοικητικό συμβούλιο της Folli Follie κατά τη συνεδρίασή του στις 5 Οκτωβρίου, για την έγκριση της συμφωνίας εξυγίανσης - μεταβίβασης επιχείρησης, όπως αυτή τροποποιήθηκε κατόπιν των υποδείξεων του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.

Folli Follie: Η ΓΣ δεν ενέκρινε τις οικονομικές καταστάσεις 2019

Δεν ενέκρινε τελικά τις ετήσιες εταιρικές και ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις της διαχειριστικής χρήσεως 1.1.2019 - 31.12.2019 η Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Folli Follie.

Η Βασιλική Τσιατά διορίστηκε ως ειδική εντολοδόχος στη Folli Follie

Η Folli Follie ανακοίνωσε ότι εξεδόθη υπ’ αριθμ. 345/2021 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών δια της οποίας διορίστηκε ως ειδική εντολοδόχος (σύμφωνα με το άρθρο 101 παρ. 3 του Ν. 3588/2007, όπως αυτός ίσχυε κατά την κατάθεση της συμφωνίας εξυγίανσης), η Δικηγόρος Αθηνών, κα. Βασιλική Τσιατά.

Folli Follie: Στις 5 Οκτωβρίου η εξ αναβολής Γενική Συνέλευση

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Folli Follie συνεδρίασε σήμερα (14/9) και αποφάσισε η εξ αναβολής Τακτική Γενική Συνέλευση (εταιρική χρήση 1.1.2019 - 31.12.2019) της εισηγμένης να πραγματοποιηθεί στις 5 Οκτωβρίου.

σελίδα 1 από 43
Image on Reporter.gr Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman