ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Folli Follie: Δεσμεύονται οι λογαριασμοί Κουτσολιούτσων και λοιπών μελών του ΔΣ Κύριο

20:45 - 09 Οκτ 2018 | ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ
Folli Follie: Δεσμεύονται οι λογαριασμοί Κουτσολιούτσων και λοιπών μελών του ΔΣ
Νέα σημαντική εξέλιξη στην υπόθεση της Folli Follie το βράδυ της Τρίτης, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών, δίνει εντολή για δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών των μελών της οικογένειας Κουτσολιούτσου, αλλά και των λοιπών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Folli-Follie Group.

Τα παραπάνω αναφέρουν τραπεζικές πηγές, καθώς το σχετικό βούλευμα έφτασε στο σύνολο των τραπεζών και των χρηματιστηριακών εταιριών.

Tο Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών έκανε επί της ουσίας δεκτή σχετική εισήγηση του οικονομικού εισαγγελέα Ιωάννη Δραγάτση, ο οποίος και προΐσταται των ενεργειών στην υπόθεση της FFG.

H εξέλιξη αυτή έρχεται λίγες ώρες μετά την απόφαση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς να ζητήσει τον ορισμό άλλης ελεγκτικής εταιρείας για τα οικονομικά της Folli Follie: «Παρά τα σημαντικά ευρήματα της Alvarez&Marsal, η εταιρεία συνεχίζει να μη συμμορφώνεται. Για το λόγο αυτό επαναλαμβάνει την απαίτησή της, η οποία είχε διατυπωθεί με σαφήνεια ήδη από τις 07.05.2018, για τη διενέργεια του πλήρους ελέγχου των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων της χρήσης 2017 από την ελεγκτική εταιρία που έχει ορίσει η Folli Follie AEBTE», σημειώνει η ΕΚ που συμπληρώνει ακόμα ότι το αίτημα που υπέβαλε ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου για έκτακτο οικονομικό έλεγχο σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστά τον πλήρη έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων της εν λόγω χρήσης. Για το λόγο αυτό προτάθηκε να διενεργηθεί από διαφορετική ελεγκτική εταιρία.

Αναλυτικό ρεπορτάζ ΕΔΩ

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.