ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Folli Follie:Διορίστηκαν δύο νέα στελέχη στη θυγατρική της στην Ασία

15:47 - 01 Νοε 2018 | ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ
Folli Follie:Διορίστηκαν δύο νέα στελέχη στη θυγατρική της στην Ασία
Τον διορισμό δύο νέων στελεχών στις θέσεις του Οικονομικού Διευθυντή (CFO) και του Γενικού Διευθυντή (COO) στην ασιατική θυγατρική, FF Group Sourcing Limited, ανακοίνωσε η Folli Follie Group.

Συγκεκριμένα, καθήκοντα CFO αναλαμβάνει ο Ιωάννης Γρίσπος, ο οποίος διαθέτει πολυετή εμπειρία στην παροχή εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών, καθώς και σε θέματα ανάπτυξης οικονομικού σχεδιασμού, αξιολόγησης και πρόκρισης επενδυτικών στόχων, αλλά και αποφάσεων και άντλησης επενδυτικών κεφαλαίων.

Είναι μάλιστα, μέλος του Association of Chartered Certified Accountants, διαθέτει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από το University of Reading, Henley Business School και είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Αντίστοιχα, τη θέση του COO αναλαμβάνει ο Steven Yaung, με πολυετή και σημαντική προϋπηρεσία σε θέματα εταιρικών αναδιαρθρώσεων. Κατά το παρελθόν, διετέλεσε Commercial Director στην εταιρεία Triumph Κίνας, συντελώντας σημαντικά στην αύξηση εσόδων και κερδών της εταιρείας.

Υπήρξε Senior Vice-President της The Honest Company και επικεφαλής για την εδραίωσή της σε ολόκληρη την Ασία. Από τη θέση του Director of Regional Development για την ευρύτερη περιοχή της Ασίας, συνέβαλε στη δυναμική ανάπτυξη της ασιατικής εταιρείας Watson μέσω της διεύρυνσής της σε νέες αγορές.

«Η εταιρεία στην Ασία ενισχύεται με δύο νέα έμπειρα στελέχη, που θα συμβάλλουν αποφασιστικά στην αναδιάρθρωση και στην περαιτέρω ανάπτυξή της στην εν λόγω αγορά» αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στη σχετική ανακοίνωση της FF Group.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.