ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Όχι» στο νέο αίτημα προστασίας της Folli Follie

11:55 - 19 Νοε 2018 | ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ
«Όχι» στο νέο αίτημα προστασίας της Folli Follie
Απορρίφθηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών η αίτηση έκδοσης προσωρινής διαταγής για υπαγωγή σε καθεστώς προστασίας που είχε καταθέσει η Folli Follie την περασμένη Πέμπτη.

Αυτό αφήνει την εταιρεία ευάλωτη σε πολλές δικαστικές διεκδικήσεις  από τους πιστωτές της, γεγονός που δεν αποκλείει ακόμα και την άτακτη πτώχευσή της. Οι επόμενες βδομάδες είναι ιδιαιτέρως κρίσιμες, με την ρευστότητα  της εταιρείας να εξανεμίζεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι νομικοί παραστάτες της εταιρίας επεξεργάζονται ένα νέο σχέδιο νομικής προστασίας, προκειμένου να κερδίσουν χρόνο διαπραγμάτευσης.

Η πρώτη αίτηση προσωρινής διαταγής ομάδας επενδυτών κατά της εισηγμένης έγινε δεκτή. Το σχετικό αίτημα αφορά 56 επενδυτές (μεταξύ των οποίων μικρομέτοχοι και ομολογιούχοι) της εταιρείας και μέλη της Ένωσης Ελλήνων Επενδυτών (ΕΕΕ). Με την αίτησή τους ζητούσαν να εξασφαλίσουν δυνατότητα κατάσχεσης περιουσίας της εισηγμένης ύψους περίπου 2,5 εκατ. ευρώ για ζημιές που έχουν υποστεί.

Υπενθυμίζεται ότι πληροφορίες θέλουν την εταιρεία να βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον ελεγκτικό Οίκο PricewaterhouseCoopers (PwC) για τον έλεγχο και την αναμόρφωση, εφόσον απαιτηθεί, των οικονομικών της στοιχείων για την περίοδο έως και το 2017.

Τελευταία τροποποίηση στις 12:01 - 19 Νοε 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.