ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Zegna Group παίρνει διαζύγιο από τη Folli Follie

22:57 - 15 Δεκ 2018 | ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ
Η Zegna Group παίρνει διαζύγιο από τη Folli Follie
Ένας από τους σημαντικότερους και πιο ιστορικούς οίκους μόδας πολυτελών ανδρικών ενδυμάτων του Μιλάνου, συμφερόντων του Ermenegildo Zegna, με πωλήσεις της τάξης του 1,2 δισ. ευρώ και λειτουργικά κέρδη 150 εκατ. ευρώ, έχει ήδη θέσει σε εφαρμογή τις διαδικασίες διακοπής της συνεργασίας του, με την Folli Follie.

Η Zegna Group αναζητά μοντέλο για το κλείσιμο των λογαριασμών των δυο εταιρειών, αλλά και για την «ομπρέλα» κάτω από την οποία θα συνεχίσουν να λειτουργούν τα σημεία πώλησής του οίκου στην Ελλάδα. Το ένα, που βρίσκεται στο Golden Hall, εδώ και λίγες εβδομάδες έχει διακόψει την λειτουργία του.

Σύμφωνα με την Καθημερινή, που επικαλείται πηγές με γνώση των εξελίξεων, γίνονται συζητήσεις με την ιδιοκτήτρια του εμπορικού κέντρου, ώστε να αλλάξουν τα συμβόλαια μίσθωσης του χώρου, σε σχήμα που θα επιλέξει ο ιταλικός οίκος.

Το κατάστημα της οδού Βουκουρεστίου συνεχίζει προς το παρόν τη λειτουργία του κι αυτό καθώς κρίθηκε πως λόγω των εορτών, η εν Ελλάδι πελατεία του οίκου θα έπρεπε να εξυπηρετηθεί αλλά και επειδή οι πωλήσεις αυτή την εποχή είναι ιδιαίτερα υψηλές.

Αλλο ένα σημείο πώλησης βρίσκεται στην Αθήνα εντός του πολυκαταστήματος Attica Department Stores, που επίσης λειτουργεί, όπως και το τέταρτο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Προξένου Κορομηλά και Μητροπολίτη Ιωσήφ στη Θεσσαλονίκη.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.