ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνεχίζεται η διαπραγμάτευση της Folli Follie με τους ομολογιούχους

19:30 - 10 Σεπ 2019 | ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ
Συνεχίζεται η διαπραγμάτευση της Folli Follie με τους ομολογιούχους
Με απαρτία 77,6% και απουσία της οικογένειας Κουτσολιούτσου ολοκληρώθηκε η πρώτη γενική συνέλευση της Folli Follie για την χρήση του 2017, ενώ η διοίκηση ζήτησε αναβολή για τη γενική συνέλευση που ήταν προγραμματισμένη για τις 15:00 ( χρήση 2018).

Κατά την σημερινή τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας, επιβεβαιώθηκε ότι συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με τους ομολογιούχους. Ωστόσο, ο πρόεδρος του Δ.Σ., Α. Γούναρης, δήλωσε πως δεν θα σχολιάσει τη διαδικασία, δεδομένου ότι βρίσκεται «σε κρίσιμο σημείο κατά το οποίο χρειάζονται λεπτοί χειρισμοί».

Σχετικά με το θέμα της απαλλαγής ευθυνών για την χρήση του 2017, ο πρόεδρος της εταιρείας διάβασε γραπτό μήνυμα του κ. Τ. Κουτσολιούτσου ότι απέχει της ψηφοφορίας.

Ειδικότερα, ο κ. Κουτσολιούτσος, ο ανέφερε πως «απέχουμε για λόγους τάξης από το δεύτερο θέμα (σ.σ. την απαλλαγή των μελών του ΔΣ από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τη διαχείριση της εταιρείας) καθώς τα θέματα αυτά ελέγχονται από τη Δικαιοσύνη. Προφανώς έχουμε άποψη επί των θεμάτων αυτών, αλλά δεν επιθυμούμε να την εκφράσουμε δημοσίως πριν αποφανθεί η Δικαιοσύνη».

Όσον αφορά στην ένταξη στο πτωχευτικό άρθρο 106β, χρειάζεται η έγκριση των ομολογιούχων, επομένως θα συνεχιστεί το επόμενο διάστημα.

Σημειώνεται ότι η γενική συνέλευση που αναβλήθηκε μετά από αίτημα της διοίκησης, αφορούσε έγκριση οικονομικών καταστάσεων 2018, οι οποίες όμως δεν είχαν συνταχθεί λόγω της απουσίας ορκωτού λογιστή.

Τέλος, όπως αναφέρθηκε, σήμερα ή αύριο θα υπάρχει αποτέλεσμα σχετικά με την πώληση της αλυσίδας Links of London.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.