ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μόνο σε ξένους, τα 2,5 εκατ. μετοχές στα Folli Follie

13:15 - 08 Ιουν 2007 | ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ
Προς πλήρη επιβεβαίωση του "R" το placement που πραγματοποίησε η Goldman Sachs για λογαριασμό των Folli Follie πέρασε σε ξένους θεσμικούς επενδυτές, αποκλείοντας τους Έλληνες. Συγκεκριμένα, ο κ. Δ. Κουτσολιούτσος διέθεσε 2,5 εκατ. μετοχές, ποσοστό 7,6% του μετοχικού κεφαλαίου στην τιμή των 32 ευρώ. Θυμίζουμε ότι η Goldman Sachs ήταν ο μοναδικός ξένος οίκος που σε ανάλυσή του είχε δώσει τιμή στόχο για την μετοχή των Folli Follie τα 40,5 ευρώ. Πριν από λίγο άλλαξαν χέρια δύο πακέτα, το πρώτο 1,527 εκατ. τεμαχίων και το δεύτερο 973 χιλιάδων, στην προαναφερόμενη τιμή.
Με την ιδιωτική τοποθέτηση του ανωτέρω ποσοστού του μετοχικού κεφαλαίου της Folli Follie, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας,  επιτυγχάνεται η διεύρυνση της διασποράς των μετοχών της εταιρείας.

Επιπρόσθετα, η είσοδος ξένων θεσμικών επενδυτών επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον της επενδυτικής κοινότητας για την διεθνή δυναμική ανάπτυξη και τις θετικές προοπτικές της εταιρείας και αποτελεί έμπρακτη απόδειξη εμπιστοσύνης απέναντι στις στρατηγικές επιλογές της διοίκησής.

Μετά την ολοκλήρωση της διάθεσης των μετοχών μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών ο κ. Δ. Κουτσολιούτσος θα κατέχει πλέον ποσοστό της τάξεως του 42,46%.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.