ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Folli Follie: Την Πέμπτη η απόφαση του Πρωτοδικείου

17:59 - 19 Φεβ 2020 | ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ
Folli Follie: Την Πέμπτη η απόφαση του Πρωτοδικείου
Αύριο, Πέμπτη, πριν την έναρξη της γενικής συνέλευσης των μετόχων της Folli Follie στις 12 το μεσημέρι, αναμένεται να εκδοθεί η απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών, για την τοποθέτηση νέων μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας.

Το αίτημα της ΕΚ συζητήθηκε σήμερα και βασίστηκε σε στοιχεία που άντλησε η εποπτική αρχή, μεταξύ άλλων και σε επιτόπια έρευνα που διεξήγαγε στα γραφεία της εταιρείας λίγο πριν προσφύγει στη δικαιοσύνη. Από αυτά, επιβεβαιώνεται «σύνδεση» μελών της διοίκησης με τους βασικούς μετόχους που είναι μέλη της οικογένειας Κουτσολιούτσου και οι οποίοι έχουν βρεθεί στο μικροσκόπιο των δικαστικών αρχών μαζί με άλλους εμπλεκόμενους στο σκάνδαλο παραποίησης οικονομικών στοιχείων και άλλων πράξεων κακουργηματικού χαρακτήρα.

Tα παραπάνω λαμβάνουν χώρα λίγες ώρες μετά την απόφαση της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες να προχωρήσει σε δέσμευση του πακέτου μετοχών της Folli Follie στη Dufry αλλά και μεσούσης της διαδικασίας προώθησης συμφωνίας εξυγίανσης με τους ομολογιούχους πιστωτές της εταιρείας.

Τελευταία τροποποίηση στις 19:53 - 19 Φεβ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.