ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Folli Follie: Επέκταση στην αγορά της Ρωσίας

17:30 - 20 Σεπ 2007 | ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ
Το πρώτο της κατάστημα στην καρδιά της Μόσχας άνοιξε στις αρχές του μήνα η Folli Follie σε συνεργασία με την εταιρεία Bosco di Ciliegi, η οποία ηγείται στην αντιπροσωπεία διεθνών luxury brands στη ρωσική αγορά.

Το νέο κατάστημα Folli Follie που βρίσκεται στο δεύτερο επίπεδο του ιστορικού εμπορικού κέντρου GUM στην περίφημη Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας, φιγουράρει ανάμεσα στα πιο γνωστά ονόματα της διεθνούς μόδας κι έχει ήδη λάβει θερμή υποδοχή από το ρωσικό κοινό.

Ο κ. Τζώρτζης Κουτσολιούτσος, Αντιπρόεδρος της Folli Follie δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς καθώς μία νέα χώρα, η 25η κατά σειρά, γίνεται μέλος του παγκόσμιου δικτύου μας. Λόγω της στρατηγικής γεωγραφικής θέσης της Ρωσίας και των εξαιρετικών συνθηκών ανάπτυξης της εν λόγω αγοράς, το λανσάρισμα της Folli Follie στη συγκεκριμένη χώρα αποτελεί ορόσημο για την εταιρεία. Είμαι βέβαιος ότι το νέο μας κατάστημα στη Μόσχα, που διακρίνεται για την πολυτέλεια και την υψηλή αισθητική του, θα γίνει σημείο αναφοράς, ενώ σύντομα θα ακολουθήσουν κι άλλα στην ευρύτερη περιοχή».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.