ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέο κατάστημα Folli Follie στη Ρωσία, στην καρδιά της Μόσχας!

18:21 - 20 Σεπ 2007 | ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ

Η Folli Follie άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στις αρχές του μήνα στην καρδιά της Μόσχας σε συνεργασία με την εταιρεία Bosco di Ciliegi, η οποία ηγείται στην αντιπροσωπεία διεθνών luxury brands στη ρωσική αγορά. Το νέο εντυπωσιακό κατάστημα Folli Follie που βρίσκεται στο δεύτερο επίπεδο του ιστορικού εμπορικού κέντρου GUM στην περίφημη Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας, φιγουράρει ανάμεσα στα πιο γνωστά ονόματα της διεθνούς μόδας κι έχει ήδη λάβει θερμή υποδοχή από το ρωσικό κοινό.
Χτισμένο στις αρχές του 19ου αιώνα, το επιβλητικό εμπορικό κέντρο GUM που αποτελεί πόλο έλξης τόσο για τους Ρώσους όσο και για τους διεθνείς επισκέπτες της πόλης, εκτείνεται σε ολόκληρη την ανατολική πλευρά της Κόκκινης Πλατείας, θυμίζοντας περισσότερο παλάτι παρά κοινό εμπορικό κέντρο. Το συγκρότημα, που φημίζεται για το εντυπωσιακό design του, έχει ως επίκεντρο ένα παραμυθένιο συντριβάνι και βασίζεται σε τρεις παράλληλες αψίδες που καταλήγουν σε μια εκπληκτική θολωτή οροφή από γυαλί, δημιουργώντας ένα θέαμα μοναδικής αρχιτεκτονικής. Σε αυτό το πολυτελές περιβάλλον στεγάζεται το νέο κατάστημα Folli Follie φιλοξενώντας τις συλλογές κοσμημάτων, ρολογιών και αξεσουάρ του οίκου και προσφέροντας στους λάτρεις της μόδας μια μοναδική εμπειρία shopping.
Ο κ. Τζώρτζης Κουτσολιούτσος, Αντιπρόεδρος της Folli Follie δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς καθώς μία νέα χώρα, η 25η κατά σειρά, γίνεται μέλος του παγκόσμιου δικτύου μας. Λόγω της στρατηγικής γεωγραφικής θέσης της Ρωσίας και των εξαιρετικών συνθηκών ανάπτυξης της εν λόγω αγοράς, το λανσάρισμα της Folli Follie στη συγκεκριμένη χώρα αποτελεί ορόσημο για την εταιρεία. Είμαι βέβαιος ότι το νέο μας κατάστημα στη Μόσχα, που διακρίνεται για την πολυτέλεια και την υψηλή αισθητική του, θα γίνει σημείο αναφοράς, ενώ σύντομα θα ακολουθήσουν κι άλλα στην ευρύτερη περιοχή».
Η Folli Follie προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις μόδας, ένα "full fashion concept", με μια πλούσια συλλογή κοσμημάτων, ρολογιών και αξεσουάρ. Στη φράση «προσιτή πολύτέλεια στο πνεύμα της μόδας» συμπυκνώνεται η φιλοσοφία μιας ελληνικής εταιρείας που εδώ και 25 χρόνια δημιουργεί μόδα σε 25 χώρες, με περισσότερα από 340 σημεία πώλησης ανά τον κόσμο.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.