ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Απολαύστε το καλοκαίρι υπό την προστασία του Carroten

13:57 - 27 Απρ 2016 | ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ
Απολαύστε το καλοκαίρι υπό την προστασία του Carroten
Είστε έτοιμοι να ζήσετε το καλοκαίρι σας; Το Carroten είναι εδώ, για να βουτήξετε μαζί του στην καλύτερη εποχή του χρόνου, προστατευμένοι, λαμπεροί, φωτεινοί.

Εσείς απλώς επιλέξτε το Carroten που σας ταιριάζει μέσα από τη νέα ανανεωμένη σειρά, σε συνδυασμό με τα ήδη αγαπημένα σας και... φύγαμε!

 

Το Carroten φέτος κάνει άλλο ένα βήμα για την πιο ολοκληρωμένη προστασία σας, με εξελιγμένες συνθέσεις και καινοτομίες.

Η σειρά Carroten Γαλακτώματα και Spray Προστασίας SPF30, ανανεώνεται και φρεσκάρεται για να είναι και φέτος η top επιλογή.

Ενισχυμένη με μια 3πλή καινοτομία - UVB+UVA+IR καινοτόμα αντηλιακή προστασία, Aqua Mimic τεχνολογία για βαθιά ενυδάτωση και μεταξένια υφή, αποτελεί την ιδανική προστασία και περιποίηση της επιδερμίδας σας κάτω από την ήλιο.

 

Το λανσάρισμα που θα λατρέψετε ακούει στο όνομα Carroten Wet Skin Fresh Mists.

Η προηγμένη τεχνολογία AQUA SKIN σε συνδυασμό με το προηγμένη σύστημα προστασίας UV balance, επιτρέπουν τη διάφανη εφαρμογή των mistsprays σε βρεγμένο ή στεγνό δέρμα. Ιδανικά για τους λάτρεις των θαλάσσιων sports!

 

H οικογενειακή αντηλιακή προστασία γίνεται ξανά παιχνίδι, με την ανανεωμένη σύνθεση του Carroten Family Trigger Spray SPF30 για σώμα και πρόσωπο, την ανανεωμένη υποαλλεργική σειρά παιδικών αντηλιακών Carroten Kids, αλλά και για τους ακόμα πιο μικρούς μας φίλους με το Carroten Baby, την Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου & Σώματος για Μωρά & Νήπια.

 

Για σας που το μαύρισμα είναι λατρεία, το Carroten Summer Dreams ανανεώνεται και κυκλοφορεί πλέον με δύο λάδια μαυρίσματος, εντατικού μαυρίσματος χωρίς προστασία και έντονου μαυρίσματος με SPF6, με ονειρεμένο άρωμα εξωτικής καρύδας.

 

Και δεν θα μπορούσε να λείπει η νέα σειρά προσώπου και σώματος Carroten AGE BLOCK Series για τις απαιτητικές στον ήλιο επιδερμίδες, η οποία συνδυάζει αντιγήρανση και αντηλιακή προστασία σε μία μόνο κρέμα.

 

Το αντηλιακό σου είναι το Carroten.

Ζήσε το καλοκαίρι σου!

BABY Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου & Σώματος 6-36 ΜΗΝΩΝ SPF50+

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.