• ΓΔ: 00
 • FTSE/ΧΑ LARGE CAP0
 • FTSE ΧΑ MID CAP0
 • Τζίρος0
 • €/$ 0 €/£ 0
  BTC 0 ETH 0 XRP 0
Image on Reporter.gr
0
0
 • Nasdaq00%
 • S&P 50000%
 • CAC 4000%
 • DAX00%
 • FTSE 10000%
 • Nikkei 22500%
Καλλυντικά

ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ

H Παπουτσάνης συμμετείχε στην κορυφαία διεθνή έκθεση Εquip Hotel Paris

Η Παπουτσάνης, η κορυφαία ελληνική βιομηχανία σαπώνων και υγρών καλλυντικών και ο μεγαλύτερος προμηθευτής ξενοδοχειακών προϊόντων προσωπικής περιποίησης (Hotel Amenities) στην Ελλάδα, συμμετείχε στην Equip Hotel Paris, την κορυφαία διεθνή έκθεση στον τομέα του Τουρισμού και της Φιλοξενίας, που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι στις αρχές Νοεμβρίου 2022.

Sarantis: Στα €327,27 εκατ. οι πωλήσεις το 9μηνο-Ετήσια αύξηση 9,95%

Σημαντική δυναμική αύξησης πωλήσεων εν μέσω ενός δύσκολου επιχειρηματικού περιβάλλοντος διατήρησε ο Όμιλος Σαράντη κατά το εννεάμηνο του 2022. Παράλληλα, κατάφερε να βελτιώσει το περιθώριο EBIT του σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο, γεγονός που αντικατοπτρίζει την ικανότητα του Ομίλου να μετριάσει τις πληθωριστικές πιέσεις.

Παπουτσάνης: Σημαντική αύξηση 39,3% στον τζίρο το εννεάμηνο του 2022

Σημαντική αύξηση στον κύκλο εργασιών και στις εξαγωγές, κατέγραψε ο όμιλος Παπουτσάνης στο εννεάμηνο, καθώς και υψηλές επιδόσεις στις κατηγορίες της ξενοδοχειακής αγοράς, της παραγωγής προϊόντων για τρίτους και στις πωλήσεις σαπωνόμαζας.

 

Η Παπουτσάνης απορροφά την θυγατρική «Αρκάδι»

Την έναρξη των διαδικασιών συγχώνευσης με απορρόφηση της θυγατρικής Σαπωνοποιίας «Αρκάδι» ανακοίνωσε σήμερα (31/10) η Παπουτσάνης.

L'Oréal: Ολοκληρώθηκε ο δεύτερος κύκλος του προγράμματος στήριξης γυναικείας επιχειρηματικότητας

Η L'Oréal Professional Products, ηγέτης στο χώρο της ομορφιάς στο πλευρό του κομμωτικού κλάδου για περισσότερα από 110 χρόνια, διοργάνωσε με ιδιαίτερη επιτυχία το πρώτο ολιστικό πρόγραμμα προσωπικής, επιχειρηματικής και χρηματοοικονομικής ενδυνάμωσης των γυναικών του χώρου, Be your Best.

Σαράντης: Σύμβαση μίσθωσης ακινήτου στο Μαρούσι- Αρχικό μηνιαίο μίσθωμα €46.500

Ειδική άδεια για τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης ακινήτου στο Μαρούσι με αρχικό μηνιαίο μίσθωμα 46.500 ευρώ, πλέον ΦΠΑ, παρείχε η Γρ. Σαράντης ΑΒΕΕ στη συνδεδεμένη με αυτήν εταιρεία «ΛΕΝΙΔΙ Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία Πληροφορικής – Συμβούλων Επιχειρήσεων – Ξενοδοχειακή – Τουριστική – Οικοδομική – Γενικού Εμπορίου».

Επιτροπή Ανταγωνισμού: Απέρρριψε τις καταγγελίες για Σαράντη

Με την υπ’ αρ. 765/2022 απόφασή της, η Ολομέλεια της Επιτροπής Ανταγωνισμού («ΕΑ») αποφάσισε την απόρριψη των καταγγελιών για παράβαση των άρθρων 1 και 2 του ν. 3959/2011 (όπως ισχύει), ως αβάσιμες και διαπίστωσε ότι δεν συντρέχει λόγος περαιτέρω δράσης της Επιτροπής Ανταγωνισμού ως προς την εφαρμογή των άρθρων 101 και 102 ΣΛΕΕ στην υπό κρίση υπόθεση.

Σαράντης: Επενδύσεις για την προάσπιση ενός ασφαλούς- υγιούς εργασιακού περιβάλλοντος

Ένας ευρύς κύκλος επενδύσεων σε Συστήματα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης και Διαχείρισης Υγείας & Ασφάλειας στην Εργασία πραγματοποιήθηκε από τον Όμιλο Σαράντη υπογραμμίζοντας με αυτόν τον τρόπο την δέσμευσή του να προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας, υιοθετώντας ταυτόχρονα κοινωνικά υπεύθυνες πρακτικές καιφιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους παραγωγής.

L'Oreal: Μπαίνει στο οργανωμένο λιανεμπόριο με «όχημα» το brand NYX

Μέσω franchise με τη μάρκα NYX Professional Makeup η L'Oreal Hellas μπαίνει στο οργανωμένο λιανεμπόριο.

Παπουτσάνης-Εξαγορά «Αρκάδι»: Δεν υπερβαίνει το 5% του τζίρου του 2021

Σε συνέχεια της από 31.08.2022 ανακοίνωσης σχετικά με την εξαγορά κατά 100% της Σαπωνοποιίας «Αρκάδι» από την Παπουτσάνης και την υπ' αρ. 2095 / 02/09/2022 επιστολή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς προς την Παπουτσάνης (Εταιρεία), η Εταιρεία ανακοινώνει συμπληρωματικά τα εξής:

Η Παπουτσάνης ανακοίνωσε την εξαγορά της Σαπωνοποιίας «Αρκάδι»

Η Παπουτσάνης ανακοινώνει την εξαγορά κατά 100% της Σαπωνοποιίας «Αρκάδι». Με τη συμφωνία αυτή, που είναι πλήρως ευθυγραμμισμένη με τη φιλοσοφία και την επιχειρηματική στρατηγική της, η Παπουτσάνης εισέρχεται στις αγορές φροντίδας ρούχων και καθαριστικών γενικής χρήσεως, ενδυναμώνοντας ταυτόχρονα το προϊοντικό της χαρτοφυλάκιο και την παρουσία της στην ελληνική αγορά.  

Ελληνικά Βραβεία L’ORÉAL- UNESCO για νέες γυναίκες επιστήμονες

Τα Ελληνικά Βραβεία LORÉAL-UNESCO εντάσσονται στο Διεθνές Πρόγραμμα L'ORÉAL-UNESCO Για τις Γυναίκες στην Επιστήμη, το όποιο αναγνωρίζει και υποστηρίζει διεθνώς γυναίκες επιστήμονες, με στόχο να τους δοθεί μεγαλύτερη αναγνώριση, να αναδειχθεί το ταλέντο τους και να εμπνεύσει περισσότερες γυναίκες να ασχοληθούν με την επιστήμη. Με πίστη στην πεποίθηση ότι ο κόσμος χρειάζεται την επιστήμη και η επιστήμη χρειάζεται τις γυναίκες, το Ίδρυμα L’Oréal σε συνεργασία με την Ελληνική Εθνική Επιτροπή για την UNESCO, προκηρύσσουν για 12η φορά στην Ελλάδα, την έναρξη των φετινών βραβείων, με τρία σημαντικά βραβεία αξίας 10.000 έκαστο,  που θα δοθούν σε γυναίκες επιστήμονες, οι οποίες απασχολούνται στους τομείς των Βιοεπιστημών, των Φυσικών Επιστημών, των Μαθηματικών και της Επιστήμης των Υπολογιστών. Τέλος, ως περαιτέρω επιβεβαίωση της παραπάνω δέσμευσης και του θετικού αντίκτυπου των Βραβείων στους δικαιούχους του, ανακοινώνεται ότι από το 2022 και έπειτα, τα βραβεία θα πραγματοποιούνται κάθε χρόνο.

ESTEE LAUDER: Πεσμένες πωλήσεις στην Ελλάδα
Η αύξηση του κόστους ενέργειας και καυσίμων, η κρίση στην Ουκρανία, καθώς και η σημαντική αύξηση του πληθωρισμού, που μειώνουν την αγοραστική δύναμη των καταναλωτών επηρεάζουν και τις πωλήσεις της Estee Lauder στην Ελλάδα, που επιβραδύνονται με διψήφιο ρυθμό.
σελίδα 1 από 20
Image on Reporter.gr Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman