ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τέλειο ξύρισμα με τους νέους αφρούς και gel ξυρίσματος Noxzema

12:17 - 19 Ιουλ 2016 | ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ
Τέλειο ξύρισμα με τους νέους αφρούς και gel ξυρίσματος Noxzema
Η σειρά αφρών ξυρίσματος του Noxzema έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει βαθύ και αποτελεσματικό ξύρισμα, ενώ ταυτόχρονα φροντίζει και προστατεύει την επιδερμίδα από ερεθισμούς, αφού είναι δερματολογικά ελεγμένη και χωρίς οινόπνευμα. Η ειδική σύνθεση και υφή τους επιτρέπει στο ξυράφι να γλιστράει απαλά για άνετο ξύρισμα. Ο πλούσιος αφρός τους μετατρέπει το ξύρισμα σε μια ευχάριστη και απολαυστική διαδικασία. Είναι ιδανικοί για καθημερινή χρήση, καθώς και για την ευαίσθητη επιδερμίδα.

Τώρα, η σειρά διευρύνεται, και παρουσιάζει δύο νέους αφρούς ξυρίσματος, τους Noxzema Smoothing και Noxzema Revitalizing. Τα νέα προϊόντα είναι και αυτά δερματολογικά ελεγμένα και διαθέτουν καινοτόμο σύνθεση, για να προσφέρουν ένα άνετο και αποτελεσματικό ξύρισμα, για σίγουρη προστασία, περιποίηση και αναζωογόνηση της επιδερμίδας.

 

Αφρός Ξυρίσματος Noxzema Smoothing 300ml

 

Για σκληρά γένια

 

smoothing

 

Ο νέος αφρός ξυρίσματος Noxzema Smoothing έχει πρωτοποριακή σύνθεση, πλούσια σε μαλακτικούς παράγοντες, ειδικά σχεδιασμένη για να μαλακώνει τις τρίχες, εξασφαλίζοντας έτσι βαθύ ξύρισμα ακόμα και στα πιο σκληρά γένια. Ο αφρός ξυρίσματος Noxzema Smoothing είναι δερματολογικά ελεγμένος, βοηθά στην αποτελεσματική προστασία της επιδερμίδας από τους ερεθισμούς και τις κοκκινίλες, ενώ προσφέρει άνεση στο ξύρισμα και ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, με την επιδερμίδα να παραμένει απαλή.

 

Αφρός Ξυρίσματος Noxzema Revitalizing 300ml


Για άμεση αναζωογόνηση

 

revitalizing


Ο νέος αφρός ξυρίσματος Noxzema Revitalizing, χάρη στην ειδική σύνθεσή του, προσφέρει αίσθηση άμεσης αναζωογόνησης και ανανέωσης στην επιδερμίδα. Η σύνθεσή του είναι πλούσια σε βιταμίνες E, F και B5, γνωστές για τις πλούσιες ενυδατικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Ο αφρός ξυρίσματος Noxzema Revitalizing είναι δερματολογικά ελεγμένος, προστατεύει την επιδερμίδα και προσφέρει άνετο και αποτελεσματικό ξύρισμα.

 

Η προστασία και η φροντίδα Noxzema τώρα και σε Gel Ξυρίσματος


To Noxzema φέρνει ταυτόχρονα δύο ολοκαίνουργια προϊόντα για το ξύρισμα, τα νέα gel ξυρίσματος Noxzema Sensitive και Noxzema Smoothing, για να προσφέρει ακόμα περισσότερες επιλογές για άνετο και αποτελεσματικό ξύρισμα και να ικανοποιήσει τις ανάγκες ακόμα περισσότερων αντρών. Όπως και όλη σειρά ξυρίσματος Noxzema, και τα 2 νέα gel είναι δερματολογικά ελεγμένα, χωρίς οινόπνευμα, για περιποίηση, προστασία και αναζωογόνηση.

 

Gel Ξυρίσματος Noxzema Sensitive 200ml

 

Για την ευαίσθητη επιδερμίδα

 

sensitive

 

Το νέο gel ξυρίσματος Noxzema Sensitive έχει σύνθεση εμπλουτισμένη με ειδικό σύστημα ενυδάτωσης, ώστε να περιποιείται απαλά την ευαίσθητη επιδερμίδα. Προστατεύει την ευαίσθητη επιδερμίδα από τους ερεθισμούς και τις κοκκινίλες που μπορεί να προκαλέσει το ξύρισμα. Με κρεμώδη υφή, το Sensitive Gel προσφέρει άνεση στο ξύρισμα και αφήνει την επιδερμίδα απαλή και λεία.

 

Gel Ξυρίσματος Noxzema Smoothing 200ml


Για σκληρά γένια

 

smoothing2


Το Noxzema Smoothing λανσάρεται και σε gel ξυρίσματος, εκτός από αφρό. Με ειδική σύνθεση, πλούσια σε μαλακτικούς παράγοντες, για να μαλακώνει την τρίχα, εξασφαλίζοντας βαθύ ξύρισμα ακόμα και στα πιο σκληρά γένια, αλλά και επιδερμίδα απαλή και λεία, χωρίς κοκκινίλες κι ερεθισμούς.

Τελευταία τροποποίηση στις 12:37 - 19 Ιουλ 2016
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.