ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέα σειρά αποσμητικών Noxzema Dry Care

14:59 - 05 Απρ 2017 | ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ
Νέα σειρά αποσμητικών Noxzema Dry Care
Mε την κορυφαία τεχνολογία Ultra Dry Technology για προστασία και αίσθηση στεγνής επιδερμίδας ακόμα και σε έντονες συνθήκες

To Noxzema, ακούγοντας τις ανάγκες των καταναλωτών, διευρύνει τη σειρά των αποσμητικών του παρουσιάζοντας δύο νέα προϊόντα: το Dry Care Soft Feel για τη γυναίκα και το Dry Care Clean Feel για τον άντρα, με την τεχνολογία Ultra Dry Technology για αυτοπεποίθηση κάθε στιγμή της ημέρας.


Γυναίκες και άντρες, έχουν ως κύρια προτεραιότητα την προστασία από τον ιδρώτα και την κακοσμία καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας τους, ακόμα και στις πιο ακραίες καταστάσεις της καθημερινότητάς τους, όπως η γυμναστική και οι στιγμές έντονου άγχους. Η φρεσκάδα και η στεγνή αίσθηση στην περιοχή της μασχάλης αποτελούν ενδείξεις ότι το αποσμητικό προσφέρει αποτελεσματική προστασία. Παράλληλα, τόσο οι γυναίκες όσο και οι άντρες δίνουν βαρύτητα στη φροντίδα της επιδερμίδας στην περιοχή της μασχάλης, επιλέγοντας προϊόντα δερματολογικά ελεγμένα και φιλικά με την επιδερμίδα.


Το Noxzema, αναγνωρίζοντας τις παραπάνω ανάγκες, παρουσιάζει τη νέα σειρά Noxzema Dry Care για τη γυναίκαι και τον άντρα. Η καινοτομία της οφείλεται στο ολοκληρωμένο σύστημα προστασίας Ultra Dry Technology, που απορροφά την υγρασία, ενώ επιτρέπει στην επιδερμίδα να αναπνέει. Έτσι, συνδυάζει δύο από τα πιο δημοφιλή οφέλη της κατηγορίας, την αίσθηση στεγνής επιδερμίδας και τη φροντίδα. Επιπλέον, η σειρά Noxzema Dry Care προσφέρει προστασία και αυτοπεποίθηση ακόμα και σε έντονες συνθήκες, αφού έχει δοκιμαστεί σε 45ο C.


Όπως και όλα τα αποσμητικά της σειράς Noxzema, είναι δερματολογικά ελεγμένα και χάρη στην ειδική σύνθεσή τους με 0% οινόπνευμα, δε δημιουργούν ερεθισμούς και είναι φιλικά με την επιδερμίδα. Επιπλέον, διαθέτουν σύνθεση ενάντια στα λευκά σημάδια.

 

noxzema two

Τελευταία τροποποίηση στις 16:10 - 05 Απρ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.