ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέο αφρόλουτρο Shea Cream Nutrition από το Noxzema

16:46 - 24 Μαϊ 2017 | ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ
Νέο αφρόλουτρο Shea Cream Nutrition από το Noxzema
Το Noxzema, ένα προϊόν συνυφασμένο με την αποτελεσματικότητα και τη φροντίδα, προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα, δερματολογικά ελεγμένα, ικανοποιώντας καθημερινά τις ανάγκες προσωπικής περιποίησης χιλιάδων αντρών και γυναικών. Μετά το επιτυχημένο λανσάρισμα των προϊόντων Memories, Pilot και Pure Honey στη σειρά Noxzema Bath Care, το Noxzema έρχεται να ικανοποιήσει ακόμα περισσότερες ανάγκες παρουσιάζοντας το νέο αφρόλουτρο Shea Cream Nutrition, καθώς επίσης ανανεώνοντας τη συσκευασία για όλη τη σειρά Bath Care.

Οι περισσότεροι από εμάς, αυτό που θέλουμε από το αφρόλουτρό μας είναι αποτελεσματικός καθαρισμός σε συνδυασμό με αίσθηση ενυδάτωσης και απαλότητας που διαρκεί. Είναι σημαντικό το αφρόλουτρο να σέβεται την επιδερμίδα, ανάγκη που αποκτά ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα αν λάβουμε υπόψη ότι το 59% των γυναικών δηλώνουν ότι η επιδερμίδα τους είναι ευαίσθητη ως πολύ ευαίσθητη.

 

Επιπλέον, το 44% των γυναικών δηλώνουν ότι η επιδερμίδα τους είναι ξηρή ως πολύ ξηρή.

 

Το Noxzema παρουσιάζει το αφρόλουτρο Shea Cream Nutrition 750ml που απαντάει στα ζητούμενα για φροντίδα, αίσθηση ενυδάτωσης και θρέψη για την ξηρή επιδερμίδα, έχοντας πάντα ως αφετηρία έμπνευσης, το σεβασμό προς την επιδερμίδα. Το Shea Cream Nutrition είναι ειδικά σχεδιασμένο για να προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό και ταυτόχρονα προστατεύει και περιποιείται την ξηρή και θαμπή επιδερμίδα.

 

Η πλούσια κρέμα και το πολύτιμο Shea Butter που περιέχει, γνωστό για τις θρεπτικές του ιδιότητες, προσφέρουν αίσθηση ενυδάτωσης και αφήνουν την επιδερμίδα απαλή και βελούδινη από την πρώτη κιόλας χρήση. Όπως και η υπόλοιπη σειρά Noxzema Bath Care, περιέχει το ειδικό σύμπλεγμα ενυδατικών παραγόντων και βιταμινών DERMACARE VITAMIN COMPLEX, για ακόμα πιο εντατική ενυδάτωση για την ξηρή επιδερμίδα. Ο πλούσιος αφρός και το υπέροχο άρωμά του χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία περιποίησης και φρεσκάδας στο μπάνιο αλλά και μετά από αυτό.

 

Κλινικές μελέτες δείχνουν ότι το αφρόλουτρο Noxzema Shea Cream Nutrition βοηθά στη διατήρηση της φυσικής υγρασίας και ελαστικότητας της επιδερμίδας, καθώς καθαρίζει απαλά και δεν ξηραίνει την επιδερμίδα όπως τα κοινά σαπούνια, ενώ σέβεται το φυσικό pH της. Είναι δερματολογικά ελεγμένο, ιδανικό για καθημερινή χρήση και κατάλληλο για όλη την οικογένεια.

 

Το Noxzema Shea Cream Nutrition, όπως και όλη η σειρά Noxzema Bath Care, κυκλοφορεί σε νέα πιο λειτουργική και ελκυστική συσκευασία, με καπάκι που ανοίγει πιο εύκολα.

 

 

Αναζητήστε το νέο αφρόλουτρο Shea Cream Nutrition και συνδυάστε το με τη σειρά αποσμητικών Noxzema για μεγαλύτερη αίσθηση φρεσκάδας και περιποίησης.

Τελευταία τροποποίηση στις 16:49 - 24 Μαϊ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.