ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ της Παπουτσάνης

18:50 - 06 Σεπ 2018 | ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ
Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ της Παπουτσάνης
Τη νέα σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας γνωστοποίησε η διοίκηση της Παπουτσάνης ΑΒΕΕ, στο πλαίσιο της τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου 2018.

Το επταμελές διοικητικό συμβούλιο  θα απαρτίζεται από τα υφιστάμενα μέλη του ενώ ενισχύεται με την προσθήκη του κυρίου Μιχαήλ Παναγή, ενός αξιόλογου στελέχους με σημαντική παρουσία και ισχυρό αποτύπωμα στην αγορά.

Ο κ. Παναγής, χημικός μηχανικός με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Λονδίνο, διαθέτει μεγάλη εμπειρία και ουσιαστική γνώση της αγοράς που χτίστηκε μέσα από μία επιτυχημένη πορεία στον επιχειρηματικό στίβο και αξιοσημείωτη θητεία σε διοικητικές θέσεις σε μεγάλες βιομηχανίες. 

Έχει διατελέσει διευθύνων σύμβουλος της Eurodrip και έπειτα διευθύνων σύμβουλος της Selonda. Μέσα από τη συμμετοχή του στο διοικητικό συμβούλιο της Παπουτσάνης Α.Β.Ε.Ε. αναμένεται να συνεισφέρει σημαντικά στην περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρίας.

Η θητεία του διοικητικού συμβουλίου λήγει την 6η Σεπτεμβρίου 2021.

Ξεχωριστά η τακτική γενική συνέλευση έδωσε εξουσιοδότηση στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας να θεσπίσει πρόγραμμα διάθεσης μετοχών, με τη μορφή δικαιωμάτων προαίρεσης για απόκτηση μετοχών (stock options) υπό τους ακόλουθους περιορισμούς:

α) τα προς διάθεση δικαιώματα θα αντιστοιχούν κατ' ανώτατο όριο σε 1.250.000 μετοχές, ως ο αριθμός τους έχει σήμερα, νοουμένου ότι ο αριθμός αυτός θα αναπροσαρμόζεται σε περίπτωση εταιρικών πράξεων που χωρίς νέες εισφορές οδηγούν σε αλλαγή του συνολικού αριθμού μετοχών, όπως για παράδειγμα διαίρεση ή συνένωση μετοχών, ώστε το ποσοστό που αντιπροσωπεύει επί του συνολικού αριθμού των μετοχών να μένει σταθερό, 

β) οι προς διάθεση μετοχές θα προκύπτουν από αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με καταβολή μετρητών,

γ) η τιμή κτήσης θα οριστεί κατά ελάχιστο όριο στην ονομαστική αξία της κάθε μετοχής

δ) το πρόγραμμα μπορεί  να απευθύνεται σε οποιαδήποτε από τα πρόσωπα που προβλέπει ο νόμος, δηλαδή είτε σε μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Εταιρείας, ή/και σε μέλη του προσωπικού της Εταιρείας ή/και σε πρόσωπα που της παρέχουν υπηρεσίες σε σταθερή βάση, όπως κρίνει το διοικητικό συμβούλιο.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.