ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι εκτιμήσεις της Optima Bank για το 9μηνο της Σαράντης

14:10 - 13 Νοε 2019 | ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ
Οι εκτιμήσεις της Optima Bank για το 9μηνο της Σαράντης
Ενίσχυση των πωλήσεων και των EBITDA της Σαράντης αναμένει η Optima Bank η οποία επιβεβαιώνει σε έκθεση που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα τη σύσταση «Accumulate» με αμετάβλητη την τιμή-στόχο των 9 ευρώ ανά μετοχή.

Πιο αναλυτικά, για το εννεάμηνο, η χρηματιστηριακή περιμένει αύξηση των πωλήσεων κατά 8,4%  σε σύγκριση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο.

Ειδικότερα, περιμένει οι πωλήσεις από την Ελλάδα να σημειώσουν ετήσια άνοδο 4% - το οποίο υποδεικνύει εντυπωσιακή αύξηση 16% το γ΄ τρίμηνο - και οι πωλήσεις από ξένες χώρες να αυξηθούν κατά 11% ή 8% το γ΄ τρίμηνο.

Τα EBITDA αναμένεται να διαμορφωθούν σε 35 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 15% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο, αν και δεν είναι άμεσα συγκρίσιμα καθώς περιλαμβάνουν αλλαγές στο IFRS 16. Τα EBIT αναμένεται να ανέλθουν σε 26,6 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 3,7% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο.

Σημειώνεται ότι ο όμιλος Σαράντη θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα για το εννεάμηνο του 2019 την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου, μετά το κλείσιμο της αγοράς.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.