ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στις εκδόσεις Λυμπέρη το Best Radio

16:39 - 29 Αυγ 2006 | ΕΚΔΟΣΕΙΣ
Την απόκτηση του συνόλου των μετοχών εκδόσεως της 3D Ανώνυμη Ραδιοφωνική, η οποία κατέχει άδεια λειτουργίας του μουσικού ραδιοφωνικού σταθμού Best Radio, αποφάσισε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας Εκδόσεις Λυμπέρη στις 28 Αυγούστου 2006.

Αναλυτικότερα, εγκρίθηκε, κατά άρθρο 23α παρ. 2 κ.ν. 2190/1920, η απόκτηση του συνόλου των μετοχών εκδόσεως της THREE DEE ΑΝΩΝΥΜΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ, ήτοι εκατόν τριάντα εννέα χιλιάδων πεντακοσίων (139.500) ονομαστικών, μετά ψήφου, μη εισηγμένων μετοχών, κυριότητος, κατά το πλείστον, του κ. Αντώνη Λυμπέρη, Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της Εταιρίας. Σημειώνεται ότι η THREE DEE ΑΝΩΝΥΜΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ κατέχει άδεια λειτουργίας μουσικού ραδιοφωνικού σταθμού, που εκπέμπει στην συχνότητα 92.6 FM, υπό το γνωστό διακριτικό τίτλο BEST RADIO.

Η σκοπούμενη εξαγορά θα διενεργηθεί με την υπογραφή σχετικής συμβολαιογραφικής πράξης, έναντι τιμής τοις μετρητοίς ανά αγοραζόμενη μετοχή που το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας θα καθορίσει, κατόπιν διαπραγματεύσεων μετά των πωλητών, και η οποία συνολική τιμή δεν θα υπερβαίνει το ποσό των 5.300.000, ήτοι την πιστοποιούμενη από την αναγνωρισμένη εταιρία ορκωτών ελεγκτών-λογιστών DELOITTE ΧΑΤΖHΠΑΥΛΟΥ, ΣΟΦΙΑΝΟΣ, ΚΑΜΠΑΝΗΣ Α.Ε. βάσει της από 25.8.2006 διενεργηθείσας, για λογαριασμό της Εταιρείας, χρηματοοικονομικής μελέτης, ως την εύλογη και δίκαιη τιμή αγοράς των υπόψη μετοχών.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.