• ΓΔ: 00
 • FTSE/ΧΑ LARGE CAP0
 • FTSE ΧΑ MID CAP0
 • Τζίρος0
 • €/$ 0 €/£ 0
  BTC 0 ETH 0 XRP 0
0
0
 • Nasdaq00%
 • S&P 50000%
 • CAC 4000%
 • DAX00%
 • FTSE 10000%
 • Nikkei 22500%
Εκδόσεις

ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Όλες οι απαντήσεις σε ερωτήματα γύρω από την εργατική νομοθεσία σε περισσότερες από 700 σελίδες

Το βιβλίο «Συνταγές με... Ιστορία» της Μαρίκας Μητσοτάκη επανακυκλοφορεί από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ 10 χρόνια μετά την πρώτη του κυκλοφορία με την προσθήκη επιπλέον συνταγών. Η Μαρίκα Μητσοτάκη μαγειρεύει και θυμάται: την κουζίνα της μητέρας της, η οποία ήταν εξαιρετική μαγείρισσα, την ανατροπή που ήρθε για την υγεία της όταν, παιδί ακόμη, προσβλήθηκε από τον ιό της πολιομυελίτιδας, τη γνωριμία με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, τον έρωτα, τον γάμο, τον ερχομό των παιδιών, τα δύσκολα χρόνια της δικτατορίας, την εξορία, την επιστροφή και το σπιτικό στην Κρήτη.

Το ΕΚΟΜΕ εγκαινιάζει τους κύκλους βιβλιοπαρουσιάσεων «ΠροiDeaσμοί», με το βιβλίο του Νικολάου Αλέτρα «Streaming και Ψηφιακή Διανομή» (εκδ. Αιγόκερως, 2021), σε διαδικτυακή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου στις 18.00.

Κατά σελίδων που φιλοξενούσαν πειρατικό περιεχόμενο κινήθηκε ο Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης Έργων του Λόγου (ΟΣΔΕΛ).

Η εταιρεία Αττικές Εκδόσεις ανακοίνωσε ότι η εταιρεία Palladion Services (Overseas) Limited, νομικό πρόσωπο που κατά την έννοια του άρθρου 3, παρ. 1 (26, δ) του Κανονισμού (ΕΕ) 596/2014, έχει στενό δεσμό με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της Εταιρείας κ. Θεοχάρη Φιλιππόπουλο (μη εκτελεστικός και μη ασκών διευθυντικά καθήκοντα), στις 29/09/2021 απέκτησε με εξωχρηματιστηριακή συναλλαγή 85.734 κοινές μετοχές έκδοσης της εταιρείας με συνολικό αντίτιμο 30.006,90 ευρώ και μέση τιμή κτήσης 0,35 ευρώ ανά μετοχή.

Ξεκινά σήμερα Δευτέρα, 4/10/2021 η αναδιανομή των αδιάθετων Βιβλίων του Προγράμματος Δωρεάν Παροχής Βιβλίων έτους 2021, με σειρά προτεραιότητας προσέλευσης στα συμβεβλημένα με το ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ βιβλιοπωλεία και εκδοτικούς οίκους, σε δικαιούχους που υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα και δεν κληρώθηκαν, συμπεριλαμβανομένων και των κληρωθέντων δικαιούχων που δεν παρέλαβαν μέχρι και 28/9/2021 τα βιβλία τους.

Έρχεται το πρώτο τεύχος του νέου περιοδικού της BOUSSIAS, με αποκλειστικές συνεντεύξεις και αφιερώματα.

O Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου με αίσθημα αλληλεγγύης, επιθυμεί να προσφέρει βιβλία, στις πληγείσες, από τις πρόσφατες πυρκαγιές, περιοχές της Εύβοιας. 

Παρατάθηκε μέχρι την Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 23:59, η λήξη της προθεσμίας για τη δήλωση συμμετοχής βιβλιοπωλείων και εκδοτικών οίκων στο ενισχυμένο Πρόγραμμα Χορήγησης Επιταγών Αγοράς Βιβλίων έτους 2021 του ΟΑΕΔ, για το οποίο υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από τους δικαιούχους.

Η εταιρεία Αττικές Εκδόσεις Ανώνυμος Εκδοτική Εταιρεία γνωστοποίησε προς το επενδυτικό κοινό ότι κατά την 26η Αυγούστου 2021 συνεδρίασε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας, το οποίο ορίστηκε με απόφαση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της 26.08.2021, προκειμένου να συγκροτηθεί σε σώμα και να ορίσει τα εκτελεστικά και μη εκτελεστικά μέλη αυτού, λαμβάνοντας υπ' όψη τον ορισμό των τριών (3) ανεξάρτητων μελών από την Γ.Σ.

Η εταιρεία ΑΤΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Ανώνυμος Εκδοτική Εταιρεία ανακοίνωσε την εξαγορά 153.430 ονομαστικών μετοχών, ήτοι ποσοστού 33,5%, στην θυγατρική της εταιρεία ΙΟΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΕ, που κατείχε ο μέτοχος μειοψηφίας NATRONA HOLDINGS LTD.

O Σύλλογος Εκδοτών Επιστημονικών Βιβλίων (ΣΕΕΒΙ) ανακοίνωσε την πρωτοβουλία στήριξης πυρόπληκτων φοιτητών και σπουδαστών.

Ηλίας Βενέζης, Η «Κιβωτός» του Μικρασιατικού Ελληνισμού - Αλληλογραφία Ηλία Βενέζη- Μέλπως και Οκτάβιου Μερλιέ

σελίδα 1 από 106
Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman