ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η ΕΤΕ κατήγγειλε σύμβαση πίστωσης των Τεχνικών Εκδόσεων

16:37 - 20 Νοε 2012 | ΕΚΔΟΣΕΙΣ
Οι Τεχνικές Εκδόσεις ανακοίνωσαν ότι η εταιρεία έλαβε την 19/11/2012 καταγγελία από την Εθνική Τράπεζα με ημερομηνία 16/11/2012, σύμβασης πίστωσης με ανοικτό (αλληλόχρεο) λογαριασμό πιστωτικού ορίου € 550.000,00 εκ του οποίου το υπόλοιπο ανέρχεται σε € 517.883,40.

Η Διοίκηση της Εταιρίας αρνείται την καταγγελία ως αδικαιολόγητη, δοθέντος ότι ούτε το πιστωτικό όριο είχε εξαντληθεί, οι τόκοι καταβάλλονταν όπως είχε με την τράπεζα συμφωνηθεί και η Εταιρία συνεχίζει έως και σήμερα κανονικά την λειτουργία της εκδίδοντας όλα της τα προϊόντα – περιοδικά. Η καταγγελία μάλιστα, πραγματοποιήθηκε σε περίοδο που έχει αποφασιστεί η σύγκληση Εκτάκτου Γενικής Συνέλευσης των μετόχων για αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της Εταιρίας.   

       

"Εκτιμάται", σύμφωνα με τις Τεχνικές Εκδόσεις, ότι  "η εν λόγω καταγγελία είναι ιδιαιτέρως βλαπτική ως προς την συνέχιση της εύρυθμης λειτουργίας της Εταιρίας, όπου επί σαράντα συναπτά έτη εκδίδει τίτλους όπως οι « 4 ΤΡΟΧΟΙ», « ΠΤΗΣΗ», «ΗΧΟΣ», «AUTOBILD» και αρκετά άλλα διαδικτυακά και ένχαρτα προϊόντα, ως προς τους 56 εργαζόμενους που αυτή την στιγμή απασχολεί, ως προς την ευρύτερη αγορά όπου η Εταιρία δραστηριοποιείται, καθώς και ως προς τους μετόχους της. Η Διοίκηση", καταλήγει η ανακοίνωση, "θα πράξει όλες της προσήκουσες ενέργειες στα πλαίσια των θεσμών και του νόμου, με σκοπό την απρόσκοπτη λειτουργία της Εταιρίας μας".

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.