ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τεχνικές εκδόσεις: Νέο διοικητικό συμβούλιο εξέλεξε η έκτακτη γ.σ.

20:40 - 28 Νοε 2006 | ΕΚΔΟΣΕΙΣ
Νέο 11μελές διοικητικό συμβούλιο εξέλεξαν οι μέτοχοι της εταιρείας Τεχνικές Εκδόσεις, κατά την έκτακτη γενική συνέλευση, που πραγματοποιήθηκε στις 27 Νοεμβρίου 2006. Ωστόσο, δεν αποφάσισαν τη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου λόγω έλλειψης νόμιμης απαρτίας.

Στην Γενική Συνέλευση παρέστησαν τρεις μέτοχοι που εκπροσωπούν συνολικά ποσοστό 64,60% του μετοχικού κεφαλαίου, ήτοι 4.214.040 μετοχές εκ του συνόλου των 6.523.780 ονομαστικών μετοχών της Εταιρίας και κατόπιν συζητήσεως των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, ελήφθησαν οι ακόλουθες αποφάσεις:

1. Επί του πρώτου θέματος, αποφασίσθηκε η εκλογή νέου 11μελούς Διοικητικού Συμβουλίου, η σύνθεση του οποίου έχει ως εξής: 1. κ. Κωνσταντίνο Ευάγγελος Καββαθάς του Δημητρίου, 2. κ. Αντώνιο Λυμπέρη του Παναγιώτη, 3. Κωνσταντίνο Κορλέτη του Παύλου, 4. Κωνσταντίνο Νάστο του Ιωάννου, 5. κα. Σοφία Καββαθά του Λαζάρου, 6. κ. Στράτη Χατζηπαναγιώτου του Στεφάνου, 7. κ. Πέτρο Παπαγεωργίου του Πέτρου, 8. κ. Tριαντάφυλλο Μαστραντώνη του Αγγέλου, 9. κα. Παυλίνα Κόρκα του Γεωργίου, 10. κ. Πέτρο Μπουροβίλη του Αναστασίου, 11. κ. Νικόλαο Πετμεζά του Γεωργίου.

Η θητεία του ανωτέρω Διοικητικού Συμβουλίου έχει ορισθεί μέχρι την πρώτη Τακτική Γενική Συνέλευση του έτους 2009. Από τα ως άνω μέλη τα δύο αποτελούν ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη, δηλαδή οι κ.κ. Νικόλαος Πετμεζάς και Κωνσταντίνος Νάστος, σύμφωνα με τις επιταγές του Νόμου 3016/2002 και στα πλαίσια της εφαρμογής των σύγχρονων μεθόδων εταιρικής διακυβέρνησης.

2. Επί του δεύτερου θέματος αποφασίσθηκε ομόφωνα η παροχή αδείας στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και στους Διευθυντές της εταιρείας καθ'' όλη τη διάρκεια της θητείας τους να συμμετέχουν με οποιαδήποτε ιδιότητά στα Διοικητικά Συμβούλια ή και στην Διεύθυνση Εταιρειών που επιδιώκουν παρόμοιους ή παρεμφερείς σκοπούς.

Η Γενική Συνέλευση, ομόφωνα και παμψηφεί, ενέκρινε, κατ'' άρθρο 23 κ.ν. 2190/1920, την απόκτηση δευτερογενούς συμμετοχής του μέλους του Δ.Σ. της Εταιρίας, κ. Αντώνη Λυμπέρη, στο μετοχικό υφισταμένων ή/και υπό σύσταση, ημεδαπών ή αλλοδαπών, θυγατρικών εταιριών.

3. Επί του τρίτου θέματος, δηλαδή την μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας, προς το σκοπό διαγραφής ζημιών, δια μειώσεως της ονομαστικής αξίας των μετοχών και τροποποίηση του περί μετοχικού κεφαλαίου άρθρου 5 του Καταστατικού, ελλείψει νομίμου απαρτίας, ήτοι εκπροσώπηση τουλάχιστον των 2/3 του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας, η ΕΓΣ δεν έλαβε απόφαση και θα συγκληθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο νέα Γενική Συνέλευση (Α'' Επαναληπτική), με μόνο αυτό το θέμα ημερήσιας διάταξης, εντός των χρονικών ορίων που θέτει ο Νόμος.

4. Δεν έγιναν ανακοινώσεις.

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.